• Reality dvojac Luna Đogani i Marko Miljković otkrili su da su nakon tri godine angažmana na YouTube platformi skupili zavidnu svotu od 179.564 eura.
  • Konkretno, podaci se odnose na prethodnu godinu, a kako je Marko Miljković naveo u analitici koju je podijelio na svom Instagram profilu, podaci otkrivaju sljedeće: Tijekom tri godine bliskog angažmana na društvenoj mreži YouTube, koju karakterizira svakodnevna video produkcija, Marko i Luna su s više od 100 milijuna pregleda skupili gotovo 180.000 eura.

    Evo zarade ostvarene od 100 milijuna pregleda i tri godine angažmana na YouTubeu — što nije beznačajan iznos, s očekivanjima poboljšanja u budućnosti. Marko je prije godinu dana na svom Instagram profilu izrazio zahvalnost našim najvjernijim navijačima dijeleći statistiku gledanosti videa; međutim, trenutna ukupna zarada od tog vremena ostaje neobjavljena.

    Prošle godine Luna Đogani i Marko Miljković dobili su drugu kćerkicu kojoj su dali ime Lana. Blogerica je u jednom trenutku ispričala svoje iskustvo skidanja dodatnih kilograma koje je nakupila tijekom prve trudnoće.

    Luna je naknadno objasnila da se dugo borila da skine višak kilograma; tek nakon što je potpuno izbacila kruh i gazirana pića iz svoje prehrane i značajno smanjila unos slatkiša, počela je primjećivati ​​smanjenje svoje težine.

    Iz prehrane sam izbacila kruh, potpuno se suzdržala od konzumiranja gaziranih pića, a unos slatkiša smanjila na minimum. Tek nakon ovih promjena počela sam gubiti kilograme. Ne zagovaram ekstremne dijete ili gladovanje jer su te prakse štetne za zdravlje. Potrebno je promijeniti svijest o prehrambenim navikama. Tradicionalne dijete često daju samo privremene rezultate, a nakon što ih se napusti, težina se brzo vraća.

Stoga je korisnije izbaciti nezdravu hranu iz prehrane, a dopustiti konzumaciju drugih namirnica, iako umjereno, jer je i prejedanje nezdravo. Trenutno imam 65 kilograma, što me veseli. Ova težina predstavlja moj ideal, stanje koje sam postigla prije trudnoće. Nemam želju da više gubim kilograme – izjavila je tada Luna.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here