• Ljubazno su ispričali priču o svom prvom susretu, duboku ljubav koja je procvjetala među njima i nepokolebljivu predanost koju su njegovali tijekom godina. Jasno je da je čvrstina njihove veze tolika da je ni silne rijeke Sava i Dunav ne bi mogle prekinuti.

Scenski nastupi Ace i Bilje univerzalno su priznati kao oličenje idealnog para. Uobičajeno pitanje među mladim pojedincima koji traže smjernice o održavanju braka odnosi se na njegove temeljne komponente. Često razmišljaju o tome kako smo Aca i ja vješto zajedno prolazili kroz vrijeme. Bilja naglašava važnost povjerenja, razumijevanja i sposobnosti rješavanja nesuglasica prije nego što prerastu u velike sukobe.

Aca iznosi svoje stajalište: Tijekom našeg druženja termin “razvod” nikada nije spominjan, čak ni u neformalnim razgovorima. Često se šalim da će Dunav prije nas doživjeti razvod! Ipak, tek kad se sudbina umiješala, njihovi su se putevi konačno spojili, nakon predanih nastojanja da uspostave svoje karijere u mjestu koje smatraju domom.

Biljana njeguje nostalgična sjećanja na spokojno odrastanje u selu Grejač u blizini Niša. Odrasla je u velikom domaćinstvu koje je činilo deseteročlana obitelj, uključujući majku Dobrilu, oca Životu, sestru Svetlanu, te ujaka i baku. Dnevni boravak sadržavao je dvije sobe – spavaću sobu i dnevnu sobu – uz dodatni prostor opremljen ugodnim kaminom, koji je funkcionirao i kao prostor za kuhanje i mjesto okupljanja za uživanje u domaćim kolačima.

Jednostavnost i zadovoljstvo definirali su njihove živote, a pjevačica se s nostalgijom prisjeća Biljanine divne razigranosti koja ju je zavoljela i pjevačici i njezinoj mlađoj sestri. U dobi od sedam godina zaputila se u voćnjak koji se nalazio iza njihove kuće, vješto se popevši na stablo trešnje.Ipak, tijekom njezina spuštanja pojavile su se poteškoće koje su je primorale zatražiti pomoć od svojih prijatelja.

Od djetinjstva se bavi poljoprivredom. Za Mašu i Dašu, sijamske blizanke, često se smatra da su proživjele iznimno tragične živote. Rođeni kao sijamski blizanci, postali su žarište dubinskog istraživanja koje je proveo Pyotr Anokhin, sovjetski fiziolog poznat po svojim istraživanjima ljudskog kardiovaskularnog i živčanog sustava.

  • Znatan dio svog znanstvenog istraživanja Anohin je posvetio proučavanju Maše i Daše Krivošljapov, baveći se istraživanjem koje je obuhvatilo većinu njihovih života. Sestre su trpjele patnju, izolaciju i život lišen konvencionalne ljudske interakcije kao rezultat eksperimenata odobrenih u SSSR-u. Njihovu situaciju dodatno je zakomplicirao veliki kontrast u njihovim osobnostima – jedan je pokazivao psihopatske osobine, dok je drugi utjelovljivao empatiju.
Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here