• Kći Anđelke Prpić dočekala je na svijet tijekom proljetne sezone prošle godine.Dok je glumica tijekom ljeta službeno objavila da je dobila svoje drugo dijete, pouzdani izvor blizak obitelji otkrio je da je beba Charna na svijet došla 20. svibnja.

Cijenjeni otac i drugi suprug komičarke, Marko Žugić, tog se dana, po običaju, našao na udaru šaljivih zadirkivanja svojih prijatelja.Sudjelovali su u obroku, uživali u osvježenju i pjevali u čast mlade djevojke, čije je raspoloženje, kako se navodi, vrlo nalikovalo raspoloženju njezine majke.

Javnost je do danas mogla samo da nagađa o tome da princeza nosi prelepo ime, koje je nosio i Anđelkin voljeni lik iz serije „Žene sa Dedinja.Posljednjih godinu i pol glumica je od javnosti odlučila prešutjeti razmišljanja o nagađanjima obožavatelja o tome ima li Charna očeve oči i nos, majčine obraze i kosu, kao i pitanja o njezinoj težini.

Razlog njezine tajnovitosti ostaje nepoznat, posebice s obzirom na to da je svog sina Yaksha od malih nogu povjeravala javnosti na uvid. Nadalje, motivi za njezinu kasniju promjenu mišljenja u vezi s ovim pitanjem jednako su nedokučivi.

Na zaprepaštenje i oduševljenje svih, kazališna umjetnica danas je objavila fotografiju na kojoj se vidi beba kako sjedi u kolicima i pokušava uhvatiti ranije kupljeni sladoled.Slika je dodatno ilustrirala da kći Anđelke Prpić utjelovljuje pravu princezu svoje majke, jasno pokazujući sklonost dotjerivanju. Njezina je majka sive hlače uskladila s bijelom majicom ukrašenom ružičastim srcima, dok je sama obula ružičaste cipele.

  • bonus:
    Danas smo odlučili ispričati priču o djevojčici koja je konzumirala samo dva do tri jaja dnevno tijekom sedam dana. Za mnoge pojedince jaja su preferirana opcija za doručak, često se poslužuju u kuhanim ili prženim varijantama.

    Uz divan okus i kulinarsku svestranost, jaja su izvrstan izvor proteina i igraju ključnu ulogu u održavanju zdrave prehrane. Jamie Statis, novinarka i spisateljica, provela je kratki eksperiment u kojem je jaja uključivala u svoje dnevne obroke tjedan dana kako bi procijenila njihov utjecaj na svoje tijelo. Njezina zapažanja su prikazana u nastavku: Jaja ispunjavaju dodatne funkcije osim njihove prikladnosti kao opcije za doručak.

Jaja služe kao temeljna komponenta u raznim jelima, uključujući fritaje i quiche, te su sastavni dio specijaliteta kao što su Thai pad thai i špageti carbonara. Nedavno je sve veći trend uključivanja jaja u salate, hamburgere, pa čak i pizzu. Posljedično, jaja nisu samo hranjiva, već su i izuzetno svestrana u uključivanju u prehranu, budući da lako obogaćuju raznolik niz drugih namirnica.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here