Premijera reality serije “Farma 8” zakazana je za petak, 27. rujna, u 20 sati, kada se novi sudionici useljavaju na poznato imanje u Šimanovcima.Danas je provedeno strukturirano ocjenjivanje za buduće poljoprivrednike, koje je obično potrebno za sve sudionike.

Neki od natjecatelja već su sudjelovali u “Eliti”, “Zadruzi” ili “Parovima”, a evo ekskluzivnog popisa natjecatelja koji vam predstavljamo: Nikola Lakić, Boban Bašanović, Nataša Marković, Aleksandra Stanišić, Kiki Nikolić, poznata i kao Kiki Star , pjevač Ognjen Ravić, Predrag Peca Lazić, Mima Bazalac, Aleksandra Babejić, Kristijan Golubović i Maja Nikolić, koji će u reality show svečano ući helikopterom!

Postoje sugestije da bi inspektorica Lili, uz Ivanu Šašić, Andreu Anđelković, Elenu i Nikolu Despotović, Mariju Al Rawashdeh, Snežu Kušadasi, Jelenu Golubović i još nekoliko drugih, mogla dobiti pristup nekretnini.Najneočekivanije otkriće je Kiki Nikolić, u narodu poznatija kao Kiki Star, koju smo danas imali priliku ekskluzivno fotografirati.

Transrodna osoba Kiki zadivila je sve svojim transformiranim izgledom. Nakon postupka smanjenja želuca provedenog u Izmiru u Turskoj 2023. godine, Kiki je doživjela značajan gubitak težine.Šuška se da se u petak planira vratiti na imanje i ponovno uključiti u reality show.

BONUS:

Povećana prevalencija alergija, autoimunih poremećaja i dijabetesa povezana je s većim naglaskom na čistoću. Razni stručnjaci predlažu lijekove za alergije, poput puštanja pasa u kuću, ljubljenja i konzumiranja hrane koja je pala na pod. Iako se ti prijedlozi mogu činiti iracionalnima, oni sami po sebi nisu netočni.

Kako bi se shvatio zabrinjavajući porast i epidemijski karakter alergija, neophodno je uzeti u obzir spoznaje stručnjaka o njihovim primarnim uzrocima u suvremenom društvu. Mladi pas. Prema stručnjacima, trenutna fiksacija na čistoću rezultirala je neadekvatnom izloženošću ključnim elementima potrebnim za pravilan rad imunološkog sustava.

  • U našoj su naciji alergijske bolesti eskalirale u epidemiju, a sadašnja generacija djece doživljava značajan porast problema poput astme, ekcema, intolerancije na hranu i peludne groznice. Stručnjaci navode da je prevalencija ovih stanja svake godine u porastu, a predviđanja predviđaju da će se do 2021. godine gotovo svako dijete suočiti s ovim izazovima od rođenja.

    Prema riječima dr. Gorane Isailović, alergologa i dermatovenerologa, porast broja oboljelih može se povezati s različitim čimbenicima, uključujući suvremeni način života, povećanu čistoću i pretjerano zaštićen način života. Naglašava da današnja djeca nemaju priliku za nesputanu igru ​​na otvorenom jer su roditelji postali previše zabrinuti za čistoću. Kao rezultat, ta su djeca lišena ključne izloženosti esencijalnim mikrobima potrebnim za pravilan razvoj njihovog imunološkog sustava.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here