• Čini se da je Karleušin bivši partner zadovoljan pored Maše.Bojan Karić, bivši Karleušin suprug, zaokupio je pažnju javnosti prvenstveno zbog kratkog tromjesečnog braka s Jelenom Karleušom. Nakon razvoda 2004. poduzetnik se povukao iz središta pozornosti, no 2007. vratio se na scenu. Tada se oženio s Mašom Nikolić, a zajedno su sada roditelji blizanki Teodore i Tare.

Trenutačno su u sretnom braku, a njihove obitelji bile su oduševljene kada su mladenci otkrili da Maša, sjajna partnerica bivšeg supruga Jelene Karleuše, čeka blizance. Do sada se mediji nisu bavili razlozima razvoda; no, Danijela Karić, kći Hafe i Dragomira Karića, osvrnula se na ujakov brak s poznatom pjevačicom i ispričala kako je on završio.

– Njihova ljubav jedno prema drugom bila je iskrena; sigurno se nije udala za njega zbog financijske koristi. Iako postoje djevojke koje se žele pridružiti našoj obitelji iz financijskih razloga, Jelena nije među njima. S njom sam se izvanredno dobro slagao; bila je jedna od mojih omiljenih šogorica. Privatno, Karleuša je vrlo ljubazna i ugledna osoba koja se prema meni uvijek odnosila s poštovanjem i nemam negativnih primjedbi o njoj. Moje mišljenje o njoj tada je bilo pozitivno, a tako je i sada, istaknula je Danijela u razgovoru za Informer, istaknuvši kako svaki član njihove obitelji ima pravo na svoj stav.

Naša zajednička ljubav prema djeci potiče našu želju za velikom obitelji. Dogovorili smo čak i ime za naše prvorođenče: ako bude djevojčica, zvat će se Srna, a dječak će se nedvojbeno zvati Bojan junior. Naravno, nemamo nikakvih konkretnih planova kada bih mogao boraviti u drugoj državi, bilo sada ili u budućnosti, jer vjerujemo da je sve u Božjim rukama.

“Ne gledam na dijete kao na prepreku mojoj karijeri, već kao na nešto što će pospješiti moj rast. Moji navijači bi vjerojatno uživali vidjeti da prihvaćam tu ulogu. Vjerujem da će naše dijete biti najmaženije na svijetu, a ja Uvjerena sam da ću se u potpunosti posvetiti svojoj obitelji”, ispričala je Jelena za Ilustriranu politiku.

  • Podsjetimo, Mašin i Karleušin bivši partner vjenčali su se 2007. godine. Dok je u braku s nekim iz obitelji Karić i sestra je pjevačice Jovane Nikolić, Maša svoj privatni život drži u tajnosti, a mnogo toga o sebi ostavlja nepoznatim.

Sestre Jovana i Maša, koje su udane za nevjerojatno bogate i utjecajne muževe, i dalje se smatraju iznimno skromnim ženama. Nakon četrnaest godina braka, Maša i Bojan i dalje uživaju u ljubavi kao da je prvi dan. Oboje su avanturisti koji uživaju u putovanjima, a zbog svojih osobnosti lako im pada dijeljenje vremena između pola godine u Minsku i drugog dijela u Dubaiju, kako je Espresso ranije primijetio.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here