• Zlatan Ibrahimović službeno je zaključio svoju nogometnu karijeru koja je kulminirala utakmicom u Švedskoj protiv reprezentacije Srbije. Ovaj događaj dogodio se neposredno prije Europskog prvenstva, a tijekom svoje izvanredne karijere uspostavio je naslijeđe obilježeno izvanrednim nastupima i impresivnim brojem od preko 500 golova.

Zlatan Ibrahimović ističe se kao izuzetna ličnost u sportskoj areni, što često ističe u raznim intervjuima. Trenutno, dok je davao smjernice vlasniku Jerryju Cardinaleu tijekom Milanove turneje po Americi, zadubio se u delikatno pitanje religije, temu koja je u njemu ranije izazivala značajnu frustraciju. Poznat po poticanju razgovora oko kršćanskih praznika, često uznemirujući pobožne, Zlatan je rijetko otvoreno dijelio svoje stavove. Međutim, sada je odlučio izraziti svoja razmišljanja za ‘Athletics’, s ciljem da svoje uvide u temu koja je zaokupila čovječanstvo od davnina učini dostupnijim.

  • Ziatan objašnjava da je namjerno stavio budističke tetovaže na Jeđu kako ih ne bi vidio svakodnevno, jer bi ga to samo iscrpilo. Njegovo izazovno odrastanje značajno je utjecalo na razvoj njegovog karaktera. Rođen je u Malmöu od roditelja imigranata iz Jugoslavije, majke Jurke, Hrvatice i oca Šefika, Bosanca, koji su svjetliju budućnost potražili u Skandinaviji. Tijekom njegova života disciplina je ostala vitalni aspekt. ZIatan Ibrahimović iskreno je ispričao svoj životni put, ilustrirajući kako mu je otac naredio da bude kući do 20 sati, ističući da će i jedna minuta kašnjenja biti kažnjena.

BONUS:

Svakodnevno se suočavamo s izazovima začepljenih odvoda. U ovom članku ćemo vam pokazati jednostavnu metodu za čišćenje odvoda. Odlučite li eliminirati ovu otopinu izlijevanjem u odvod, primijetit ćete da ne proizvodi plamen niti ispušta neugodne mirise, za razliku od tradicionalnih metoda odvodnje.

  • Osim toga, učinkovito uklanja kamenac i nadmašuje zajednički rad 100 vodoinstalatera. Jeste li zainteresirani za otkrivanje najučinkovitije metode za odčepljenje odvoda? Vaša potraga ovdje završava, jer ovo rješenje može ukloniti začepljenja u cijevima, sudoperima, odvodima, kupaonicama i kuhinjama, a sve dok neugodne mirise svede na minimum. Pogledajte videozapis u nastavku za najjednostavniji pristup odčepljivanju odvoda.
Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here