• U vozilu u koje je navodno udarilo vojno vozilo bila je obitelj Lazović iz Raške koju čine Danijel i Mirjana te njihova susjeda Diana K. Moramo d akazemo kako je ovo pogodilo cijeli region, ovo je jedna jako teška situacija, za cijeli region ne samo Srbiju, pisu ljudi!

Na groblju u Novom Pazaru danas je prolivena rijeka suza kada su na počinak ispraćani Danijel Lazović i njegovo troje djece od 10, 7 i 1 godine. Najpotresniji trenutak za ožalošćene nazočne bio je pogled na tri bijela križa koje su pripadnici Vojske Srbije nosili u mimohodu do posljednjeg počivališta.

Liječnici hitne pomoći, zajedno s dvojicom liječnika s VMA, bili su shrvani jer su pojedinci neprestano gubili svijest. Hrabro su se probijali kroz gužvu po kiši, pružajući pomoć svima kojima je bila potrebna. Među starcima koji su pali u nesvijest od bolova bila je i mlada djevojka. S dodatnim ozljedama, opeklinama i razderotinama, zadobivenim u prometnoj nesreći u kojoj je živote izgubila njezina obitelj, zadobila je i njezina majka, čije je čelo zbog posjekotine bilo cijelo u zavojima, javlja naš dopisnik.

  • Podsjećamo, M.V., vozač borbenog vozila Vojske Srbije koji je učestvovao u nesreći na putu Raška – Kraljevo u kojoj je poginulo pet osoba, saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu, nakon čega je određen mu je pritvor.
  • U automobilu u koji je udarilo vojno vozilo navodno su bili Danijel i Mirjana Lazović iz Raške, zajedno sa susjedom Dianom K.Danijel, koji je zajedno s troje djece i Dijanom K. služio u Vojsci Srbije, podlegao je ozljedama na mjestu nesreće. U međuvremenu je Mirjana zadobila opekline na podlaktici i posjekotine na glavi. Osim toga, Diana je danas sahranjena na mjesnom groblju.

Zoran Mrvič, direktor Opće bolnice u Kraljevu, potvrdio je za “Blic” da je ožalošćenoj majci troje djece koja su izgubila život u saobraćajnoj nesreći, na lični zahtjev dozvoljen povratak kući na liječenje.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here