• Svoju obitelj uvijek je držala podalje od očiju javnosti, a osobni život vješto skriva i od medija i od javnosti.Tea Tairović protekle dvije večeri odradila je sjajne koncerte u beogradskoj Areni.Pjevačica je godinama posvetila svoj zanat, a sada je svojim posljednjim nastupom postavila nove rekorde.

Podrsku su iskazali i brojni Tairovićevi kolege, a nekoliko ih je nazočilo koncertima kao posebni gosti.Tea je svoj osobni život uvijek držala podalje od očiju javnosti, a vrlo malo ljudi zna tko su njezini roditelji.Majka Božica često se pojavljivala pred publikom na svojim koncertima, kao i sada kada su zajedno stale na pozornicu.

Ipak, odlučila je ne otkriti svog oca javno, podijelivši samo jednu fotografiju koja je na kraju otkrila njegov identitet.Otac Tee Tairović akademski je umjetnik koji se osim slikarstvom bavio i skladanjem i režijom, a također je i doktor znanosti. Tijekom medijskog obilaska okoline Zoranova ateljea, susjedi su spomenuli da je on navodno jedno vrijeme bio u vezi s glumicom Vesnom Čipčić.Tairović ne samo da posjeduje dar za pjevanje, već dijeli i umjetnički talent svog oca, što joj omogućuje i slikanje.

BONUS:

Nakon što je rodila treće dijete, autorici Brittany Gibbons palo je samopouzdanje. Poput mnogih žena, bila je nezadovoljna promjenama koje je trudnoća donijela na njezino tijelo. Kao odgovor na to, odlučila je imati seksualnu intimnost sa svojim suprugom svakodnevno tijekom cijele godine. Cilj nam je bio vjerno prikazati njezino putovanje i gledište. Prije tri godine također sam se bavio svakodnevnom seksualnom aktivnošću bez prekida godinu dana.

Sada ću odgovoriti na nekoliko pitanja koja mi je netko postavio. Za početak, nije s 365 različitih pojedinaca; to je samo s mojim mužem. Osim toga, održavali smo svoje dnevne rutine čak i tijekom moje mjesečnice. Nadalje, nemam pojma što moja djeca rade dok mi sudjelujemo u tim aktivnostima. U konačnici, cilj ove svakodnevne prakse nije bio spasiti naš brak, već služiti mojim osobnim interesima.

Promjene koje su pozitivno utjecale na moj brak doista su izvanredne. Jasno se sjećam vremena neposredno nakon rođenja mog trećeg djeteta. Nakon što sam izašao iz tuša, pogledao sam se u ogledalo i pomislio: “Tko je pustio moju mamu unutra?” U privatnim trenucima pokušala bih ugasiti svjetla, sakriti trbuh i grudi, pričekati da suprug izađe iz sobe, a zatim se osušiti i obući.

S vremenom je moja zabrinutost zbog nedovoljne vidljivosti mog tijela rasla. Uhvatila sam se kako se pitam može li me moj suprug Andy još uvijek vidjeti u stanju ranjivosti i golotinje. Je li moguće da netko otkrije moj goli oblik, a da me ne ogrne velikim poplunom ili otkrije okomite španjolske šavove na mom trbuhu? Nakon razgovora s prijateljem koji je dijelio običaj upuštanja u seksualne aktivnosti svake večeri nakon vjenčanja, počeo sam razmišljati o ideji intimnosti tijekom cijele godine.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here