• Iako se to dogodilo dosta davno i moja su sjećanja pomalo maglovita, mogu sa sigurnošću tvrditi da je Dragana doista izuzetna osoba. Ona utjelovljuje unutarnju i vanjsku ljepotu i dosljedno pokazuje svoje kvalitete izvanrednog prijatelja. Naše zajedničko putovanje traje više od dvadeset godina, a ta sjećanja je nemoguće previdjeti. Kroz to vrijeme, prolazili smo kroz izazovno razdoblje ispunjeno brojnim obavezama koje su nam omogućile minimalno zajedničko vrijeme.

U nedavnom intervjuu za “Grand magazin” pjevačica je ispričala sa kakvim su poteškoćama nailazili i kratkom trajanju njihove veze. Nakon što je saznala vijest o Igorovoj iznenadnoj smrti, voditeljica nije mogla sakriti tugu te se na Instagramu oprostila od bivšeg partnera. Uz njegovu fotografiju izrazila je i kajanje rekavši: “Igore, iskreno se ispričavam”. Ovaj duboki gubitak duboko je utjecao na mene, stvarajući izazove u suočavanju s njim.

Više od 25 godina uživali smo u ljubavnoj vezi koja nam je, unatoč završetku, omogućila da održimo čvrsto prijateljstvo. Važno je napomenuti da je Igor imao manje poznatu fascinaciju arheologijom, nakon što je stekao diplomu iz tog područja. Unatoč tome, njegovi pravi talenti uvijek su blistali kroz njegovu strast prema glazbi i umjetnosti, što je i dalje njegov primarni fokus. Nakon Igorove smrti, Dragana je medijima izrazila iskrenu sućut.

Vijest o Igorovom odlasku sve je iznenadila. Iako smo prepoznali ozbiljnost njegove situacije, držali smo se uvjerenja da će on pobijediti. Nažalost, naša se nada pokazala neopravdanom. Kako je primijetio njegov brat Boris, Igorovo zdravlje je naglo propadalo, što ukazuje na njegovu upornu borbu s kroničnim plućnim problemima. Čak i usprkos velikoj boli, Igor se nikada nije žalio.

Kako bi riješio probleme s plućima, posvetio je tri mjeseca boravku u Sokobanji. Stanje njegove težine bio je jasan znak da su njegove prehrambene navike bile neorganizirane, što mu je u konačnici uzelo danak na srcu. Govoreći o Igorovom načinu života, Boris je otkrio da je Igoru naposljetku kolabirala aorta te da iz te situacije nije bilo izlaza. Unatoč našoj bliskoj vezi, Igor je, kao privatna osoba, iz moje perspektive vodio pomalo zbunjujući i izoliran život. Slijedio je vlastite rutine i često se povlačio u samoću kako bi pisao pjesme.

  • Pokazivao je izvanredne osobine kao pojedinca, jer se o njemu nikada nije govorilo negativno. Odstupajući od vladajućih trendova i društvenih normi, po tome ga je istaknuo Igorov brat. Dragana Katić, rođena 1975. u Beogradu, Srbija, istaknuta je osoba srpske industrije zabave. Poznata po svojim talentima i kao televizijska voditeljica i kao glumica, potječe iz obitelji koja je prožeta glumačkom tradicijom. Njezina strast za glumom razvila se rano, njegovana umjetničkom atmosferom njezina odrastanja.
Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here