• Opće je poznato da je Ildi Šaulić itekako dobro išlo to što je bila kći glasovitog kralja narodne glazbe, što joj je svakako olakšalo put do uspjeha u svijetu estrade. Osobina je to kojom se oduvijek ponosio njezin pokojni otac Šaban, unatoč njezinoj upletenosti u radnje koje bi mogle ugroziti cijenjeni ugled obitelji Šaulić.

Značajna točka je da znatan broj pop umjetnika odlučuje dosljedno koristiti umjetnička imena tijekom svoje karijere, zbog čega javnost često ostaje nesvjesna njihovih stvarnih imena. Ova se situacija odnosi i na Ildu, budući da ju je otac nazvao “Ilda” u pjesmi koju je napisao za nju, unatoč tome što to nije njezino omiljeno ime.

Zanima li vas pravi identitet Ilde Šaulić? Dobila je ime Ilda u čast svoje voljene bake Ilduze. Kroz karijeru se predstavljala kao Ilda, što je ime po kojem je svi znaju i prepoznaju. Ova je tema ostala relevantna do sada.

DODATNI TEKST

Obuzelo me razočaranje kad sam se prvi put smjestila pokraj njega prve prve bračne noći. Novopečena žena iskreno je podijelila svoje razočaranje, priznavši da je naivno vjerovala dečkovoj tvrdnji da sa seksom želi pričekati do braka, samo da bi u spavaćoj sobi ostala zatečena otkrićem da on ima mikropenis. Na Redditu je 27-godišnja žena ispričala kako je njezin 32-godišnji suprug odbacio njezina nastojanja da se intimno poveže, racionalizirajući njegove postupke izjavom da je ‘staromodan’.

Nakon što otkrije da njezin partner ima neuobičajeno malen penis, traži savjet na internetu, boreći se s osjećajem krivnje zbog svog razočaranja i ispitujući je li on bio iskren u svojim namjerama da odgodi intimnost do nakon vjenčanja. Hodali smo šest mjeseci, bili zaručeni još pola godine i upravo smo se vjenčali prošle subote. Prije nekoliko sati vratila sam se s medenog mjeseca — ovako je započela svoju ‘online ispovijest’.


Napomenula je da njezin suprug nije imao nikakva vjerska uvjerenja; međutim, i dalje je zadržao “staromodan” stav po tom pitanju, izražavajući želju da ostanu čestiti do njihova vjenčanja. “Bilo je trenutaka kada smo gotovo postali intimni, ali zapravo nikad nismo prešli tu granicu. Pokušavala sam, ali on je stalno zaustavljao stvari nakon što je ‘otišlo predaleko'”, priznala je.
Nakon što je otkrila da je njegov penis “otprilike tri centimetra”, upitala se ima li razloga za uznemirenost. “Hoću li poludjeti što sam sve ovo zabilježio? Je li uznemirujuće saznati na mojoj bračnoj noći da on možda i nije ‘staromodan’ kao što tvrdi? Ne namjeravam ga ismijavati; Iskreno, nemam pojma kako započeti tu raspravu s njim,” podijelila je na Redditu.


“Da budem iskren, ponašao sam se kao da se ništa neobično nije dogodilo i otpratio sam ga u grad, ali… Nisam siguran. U meni postoji osjećaj krivnje. Čini mi se kao da je istina samo djelomično otkrivena. .. Ili mi je možda nešto prešutio; ovo je bilo, u najmanju ruku, neočekivano”, zaključila je. Mnogi komentatori dali su joj do znanja da je ova stvar važnija od veličine penisa njezinog novog supruga.
Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here