Prethodno otkriće Jelene Karleuše naježi jezu.Prije nekoliko godina pop diva Jelena Karleuša suočila se s najtežim razdobljem u životu. Samo dva mjeseca prije smrti njezine majke Divne, u medijima su osvanule eksplicitne slike Karleuše koje je navodno pustio nogometaš Ognjen Vranješ, kojeg su ljubavno povezivali s njom. Iako ranije nije ulazila u detalje ovog skandala, jedno otkriće Jelene Karleuše nepogrešivo govori o mukama koje je proživjela u tom periodu.

Otkriće Jelene Karleuše – Bila sam žrtva… – U svojim ulogama javne ličnosti, supružnika i majke nasjela sam na opaki čin osvetničke po**ografije. Neljudski pojedinac pokušao je kukavički i jadno lišiti mog života, dostojanstva, obitelji, ponosa i budućnosti iskorištavajući prolazni trenutak moje rastresenosti.

Bez moje svijesti, snimio je slike zaslona telefona dok smo bili u video pozivu i potom me ucjenjivao tim slikama. Nakon ucjene, izrekao je prijetnje na koje je postupio tako što je prvo poslao te snimke zaslona mojim protivnicima, a zatim ih distribuirao medijima.

  • Moram da kazem kako je moja majka bila tšeko bolesna, zadnje sto je gledala pred svoju sm’rt su bile te slike svi mediji su to objavljviali, moju djecu sam morala povuci ispisati iz skole na određeni period zbog njihvoe dobrobiti, moj muž ,tadašnji je po cijeli dna hodao po kuci za mnom i govorio kako treba ad s eubijem ,kako treba da sve ovo ja završim.
  • Moram da kazem kako sam nažalost jedno vriejem i sama sjedila i msilila da je najbolje da sebi uzmem živ’t,a onda je moja mila, moja voljena majka otišla shvatila sam da je to nešto što se ne smije izgubiti ,da moje kćerke ne smiju ostati bez mene  i tako mlade osjetiti tu veliku bol! Sve je to nekakav znak od boga, moram d akazem d aje sve loše nekad i dobro, ko ce ga znati. – iskreno je pricala Jelena.
Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here