• Naša pjevačica Dona Ares godinama se borila s rakom, održavajući nadu u život sve do svojih posljednjih trenutaka.Prije nekoliko godina izgubili smo pjevačicu Donu Ares koja se borila s teškom bolešću. Postala je simbol hrabrosti i pokazala što doista znači boriti se za život.

Iako nikada nije gubila nadu u život, čini se da joj se život prepustio. Dana 2. listopada 2017. u 41. godini života napustila nas je. Bitka je za pjevačicu započela kada je u 39. godini života otkrila da boluje od teške vrste raka.

U dva je navrata uspješno preboljela bolest, da bi se svaki put ponovno pojavila. Nažalost, treća bitka se pokazala njezinom posljednjom. Potaknuta mukotrpnom borbom protiv ove surove bolesti, Dona je napisala knjigu “Soba za nikoga” koja joj je poslužila kao ispovijest.

Od samog početka njezina se bitka pomno pratila, a mnogi su vjerovali da će pobijediti ovu okrutnu bolest i izaći kao pobjednica. Nažalost, to nije bio ishod. Tijekom gostovanja u jednoj emisiji, Dona je podijelila svoje mišljenje o razlozima za koje vjeruje da je oboljela od raka.

– Shvaćam da će me svi kritizirati, ali vjerovala sam da je mlijeko uzrok mog trovanja – primijetila je pjevačica.Do samog kraja ostala je sretna i nasmijana, otvoreno izražavajući svoje emocije na društvenim mrežama.  Još sam dobro!!! Podnošljivo je, ali već osjećam i opažam kako se postupno smanjujem – napisala je tada Dona, netom prije nego što je nedugo nakon toga preminula.

Samo pet dana prije smrti, na svom je Instagramu podijelila još jednu sliku. Na fotografiji snimljenoj prije nego što je brutalna bolest uzela maha, pojavila se u svom najboljem izdanju i napisala uz nju – Vaša Dona Ares vas voli.

  • Vjerujte mi, kako vrijeme prolazi samo je izazovnije, a ne lakše, a hrabrost i snaga koju nam je ulila su ono što me tjera naprijed. Varaju se oni koji tvrde da vrijeme ublažava bol. Nosim se tako što internaliziram svoju tugu. Svaki dan se pokaže težim od prethodnog. Kad je shvatila da se njezino vrijeme bliži kraju i da više ne može nastaviti, dala je lekciju nama koji smo ostali, rekavši: ‘Morate ostati jaki do posljednjeg trenutka i boriti se svaki dan od početka. ‘ Naravno, trudimo se ispoštovati njenu želju – ispričala je jednom prilikom za “Avaz” Donina majka.

VIDEO POGLEDAJTE KLIKOM OVDJE.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here