• Dvojac se prvi put zajednički pojavio u istoimenoj seriji. U sceni smještenoj duboko u šumi, publika promatra žestoki sukob između Lazara i Anice, što dovodi do toga da Anica konačno izrazi svoje prave osjećaje. Uživjela se u svoju ulogu, Anica je gorljivo izjavila: „Ti si se, dragi moj divlji vepro, zaista udomaćio u ovoj bujnoj šumi. Stoga ti dajem zadatak da žvačeš travu i guštaš slatke žireve.

U zadivljujućoj izvedbi Anica je utjelovila Bosiljka, dok je Ristovski preuzeo lik Ike. Anica je na svoju priču podijelila prekrasan citat iz serije, a smijeh joj je doveo do suza. “Kad s bivšim podijelim svoje prave osjećaje”, primijetila je popraćena emotikonom. Naime, Lazar se nakon razvoda od Danice Ristovski upustio u romantični bijeg sa znatno mlađom kolegicom.

Unatoč pomnom ispitivanju njihove veze, čini se da to nema nikakvog utjecaja na njih. Dapače, nedavno su učinili značajan korak naprijed ulaskom u zajednički život. Anica ostaje angažirana sa svojom publikom kroz svako ažuriranje, a njezin najnoviji post—kratki video isječak—prikazuje psihoterapeuta koji se vješto bavi rastućim pritiscima s kojima se suočavaju muškarci u eri osnaženih, neovisnih žena.

 

Terapeutkinja je ljubazno pozvala Anicu Lazić da pusti Lazara, a ujedno mu je poželjela dobrodošlicu u svoj život. Ključno je pružiti mu empatiju i uvjerljiv razlog da ostane, jer to potiče osjećaj važnosti za njega. Anica je ove smjernice sa zadovoljstvom podijelila sa svojim simpatizerima. Lazar je trenutno u vezi s 39 godina mlađom Anicom. Nadalje, lani je javno priznao razvod od bivše supruge Danice Ristovski.

Obraćanje ove teme u tabloidima bilo bi neprikladno, jer je to osjetljiva stvar za nas oboje. Mi smo dvoje cijenjenih umjetnika koji su došli do zaključka našeg zajedničkog putovanja. Dok se naši putovi sada mogu razilaziti, nedvojbeno će se ponovno ukrstiti u budućnosti, iako na drugačiji način. Bitno je naglasiti da naš razlaz nije bio rezultat uplitanja bilo koje strane.

  • Samo smo iscrpili energiju koja nas je prije spajala. Iako bismo mogli odlučiti ostati zajedno zbog izgleda, držeći se društvenih očekivanja, odabir razvoda u konačnici je zdravija i pravednija odluka. Strast, entuzijazam i ljubav koji su podržavali našu vezu više od četrdeset godina nedavno su izblijedjeli. U intervjuu za časopis Gloria, glumac je iskreno izrazio te osjećaje, ističući izazov donošenja takve odluke.
Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here