• Simpatična glumica, poznata po ulozi Navete u seriji “Kursadžije”, kojom je stekla značajnu slavu i osvojila srca brojnih gledatelja, 2013. godine u 52. godini života ostvarila je svoj dugogodišnji san o majčinstvu.

Ipak, bivši partner Ljiljane Jakšić, koji ju je napustio tijekom trudnoće, nije pokazao sklonost povezivanju s mladom Darijom niti preuzimanju roditeljskih obaveza.

  •  Glumica je, osvrćući se na oca svog djeteta koji je znatno mlađi od nje, izjavila da je njen partner napustio njihovu vezu čim je shvatio da joj je san ispunjen. Od tog trenutka svatko je izabrao svoj put. Iako ga ne krivim, teško mi je razumjeti njegove postupke – roditeljstvo se nikada nikome ne smije nametati.

U Ljiljaninom svijetu kći je na prvom mjestu, a za umjetnicu ništa nije pretjerano izazovno kada je u pitanju Daria, jer joj je ona primarni izvor snage, inspiracije i vitalnosti.

  • – Nije bio svjestan izbor da mi se to dogodi u ovim godinama; nego se situacija tako odvijala. Od samog početka, čak i prije nego što se to dogodilo, pa sve do ovog trenutka, bila sam duboko sretna žena.

Sama pomisao i izraz Darijina osmijeha, a ne njezine riječi, unosi radost u moj život. Čak iu trenucima kada se osjećam premoreno, iscrpljeno i na rubu odustajanja, kada vjerujem da mi je sva energija potrošena, u tim trenucima otkrivam snagu.

Stalno se vrti oko nje. Moj rad je vođen potrebom za nas oboje i našu malu obitelj. Tijekom turneja ili bilo kakvih izlazaka ulažem maksimalne napore kako bih je zadovoljila i prenijela znanje, a sve moje djelovanje bilo je usmjereno na njezinu sreću i naše blagostanje, ispričala je glumica prisjećajući se različitih stanja i emocija koje je proživljavala u tom razdoblju.

U tom trenutku ispunio me neodoljiv osjećaj sreće i radosti, uvjeravajući me da će cijela trudnoća proteći glatko i da ću uskoro svoje dijete ljuljati u naručju.Nažalost, mnoge žene tijekom trudnoće doživljavaju različite izazove; Radila sam do osmog mjeseca i nisam ni uzela porodiljni.

Mjesec dana nakon poroda počela sam raditi; jedina briga je bila mogu li stati u skadarlijski kostim. Sve ostalo činilo se manje značajnim, uključujući i njezina partnera. Ova hrabra samohrana majka za “Blic” je ispričala da više ne razmišlja o bivšem partneru, niti o razlozima njegovog odlaska.

– Ne procjenjujem njegovu opravdanost; zapravo, nemam interesa baviti se time. Izbor je samo na njemu i on ima pravo odlučiti hoće li nešto poduzeti ili ne – to je pitanje kojim mora upravljati.Naravno, to je jedno od onih iskustava koja mogu biti bolna; Svi se mi susrećemo s takvim trenucima u životu i bitno je suočiti se s njima, pomiriti se s njima i nastaviti dalje.

“Ključni aspekt je prihvaćanje”, primijetila je prije nekoliko godina, a od tog vremena dinamika između njezine bivše partnerice Ljiljane Jakšić i njihove kćeri ostala je ista, s tim da Daria izrasta u ljupku, inteligentnu, i radosna mlada djevojka, dok njezina majka vješto ispunjava prazninu koju je ostavio njezin otac.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here