• Enes Begović, istaknuti bosanskohercegovački umjetnik narodne glazbe rođen 1965. godine u Visokom, svoju je zapaženu glazbenu karijeru započeo izdavanjem debitantskog albuma 1985. godine. Jedan od njegovih zapaženih ranih uspjeha je nezaboravna pjesma “Bosanac” koja očarava publiku i diči se impresivne prodajne brojke od 500.000 primjeraka.

Tijekom svog glazbenog putovanja, Enes Begović je stvorio izvanrednih ukupno 16 albuma i pedantno sastavio 5 kompilacija, prikazujući impresivan niz od više od 200 kompozicija. Unatoč različitim izazovima, obitelj Begović na kraju je pronašla mir i vratila duboko zadovoljstvo. Ponovno oživljavanje radosti i sreće je evidentno.

Enes Begović, cijenjeni pjevač porijeklom iz Bosne i Hercegovine, prošle godine se suočio s dubokom tugom nakon smrti svog sina Armina, koji se hrabro borio s dugotrajnom bolešću. Nakon ovog potresnog događaja, Enes Begović se odlučio namjerno povući iz javnosti i medija, tražeći utjehu u izolaciji.Motiviran dubokom potrebom za mirom i iscjeljenjem svog slomljenog srca nakon nezamislivog gubitka djeteta, odlučio se povući iz svoje karijere i potražiti miran život daleko od svjetla reflektora.

U jedinstvenoj priči, Amir Begović, koji je slučajno imao obiteljsku vezu s ranije spomenutom osobom, odlučio je učvrstiti svoju romantičnu vezu tako što je krenuo na doživotno putovanje svetog braka sa svojom dragom partnericom. Krajem travnja, Amir je u potpunosti prihvatio svoju obvezu izmijenivši zavjete sa svojom voljenom.

Nakon iznimno teškog razdoblja, obitelj Begović napokon je otkrila tračak sreće u ovom značajnom događaju. Enes, Amirov otac, godinama se tiho borio za dobrobit i radost svog djeteta. Tek nakon srceparajuće smrti njegovog sina Armina, Enesova izazovna borba s autoimunom bolešću došla je u žižu javnosti.

  • Šira društvena zajednica ne zna gdje se nalazi ustanova u kojoj je Enes tražio lijek za Arminovo stanje. Razmišljajući o ponašanju nekoga tko organizira vjenčanje nakon srcedrapateljne smrti djeteta, postaje ključno preispitati društveno prihvaćanje takvih postupaka. Kako se gleda na ovo ponašanje? Označava li poštovanje ili nedostatak? Odlučite sami.
Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here