• Opće je poznato da je Sanja Kužet iznimno popularna voditeljica, a vrhunac popularnosti postigla je pokretanjem showa Zvezde Granda. Može se pohvaliti idealnim oblikom tijela kojeg karakteriziraju duge noge i tanak struk, što pripisuje predanosti vježbanju, ističući kako se za svoju tjelesnu građu nije oslanjala na steznike.

  • Uz njenu zapanjujuću tjelesnu građu, ona posjeduje jednako lijepo lice; do sada smo dijelili njene slike bez imalo šminke. Njezin izgled izazvao je opće divljenje, no neki vjeruju da kao voditeljica sa solidnom reputacijom postoje određeni izbori kojih bi se mogla odreći – poput duge haljine koja otkriva nedostatak donjeg rublja. Evidentno je da ima veliki broj sljedbenika, ali kao i svaka javna osoba, privlači pozornost i nepoznatih osoba, od kojih je jedna podijelila ovu sliku:

Ovo je suvremeno, kao što možete primijetiti, ali je bilo neočekivano od nje. To se dogodilo neposredno prije njenog kratkog izlaska iz Zvezda Granda.Moramo da napomenemo da je voa slika nastala prije poroda i da sada njeno tijelo ne izgleda ovako.

BONUS:
Ove godine možete bez muke oguliti kožu sa zimske paprike slijedeći ovih pet korisnih savjeta. Ako ste krenuli s zimnicom i planirate pripremiti ajvar, ali vam guljenje pečene paprike smeta, ne brinite! Imamo neke prijedloge koji će vam omogućiti da ovaj zadatak obavite brzo i s lakoćom.

Guljenje pečenih paprika itekako može zakomplicirati proces pripreme, bilo da pripremate ajvar ili jednostavno ciljate na salatu od pečenih paprika. Srećom, ovih pet tehnika će vam pomoći u ovom zadatku. Jedna metoda uključuje korištenje čačkalice za odvajanje kože od paprike. Iako se povremeno s lakoćom može odvojiti kožica, žurba za korištenjem oštrog kuhinjskog predmeta poput noža često dovodi do oštećenja mesa paprike.

U tim je situacijama čačkalica najučinkovitiji instrument; mora biti dovoljno čvrst da izvrši zadatak, a da pritom bude tanak i kompaktan. Pažljivo zabodite čačkalicu ispod kožice i nježno povucite prema vrhovima paprike, a zatim prstima odvojite olabavljenu kožicu. Za početak očistite i narežite paprike, a zatim ih ispecite u pećnici. Posudu ili pladanj prije pečenja dobro prekrijte aluminijskom folijom, stisnite rubove da zrak ne uđe.

Nakon što su paprike pripremljene, spremite ih u posudu, a folija neka ostane netaknuta; ostavite ljute papričice da odstoje poklopljene 20 minuta. Para koja biva “zarobljena” ispod folije pomaže u odvajanju kože od mesa, pojednostavljujući postupak guljenja. Kako biste ohladili paprike kada ih pečete u pećnici bez folije, ljute papričice odmah skupite na jednu “hrpu” i pokrijte većom zdjelom.

Ova tehnika će proizvesti isti učinak parenja kao aluminijska folija, dajući ekvivalentne rezultate. Kuhinjskim papirnatim ručnikom zamotajte paprike. Cijele paprike mogu se peći na tradicionalnom roštilju ili na plinskom štednjaku. Koristan savjet Marthe Stewart za guljenje pečene paprike je zagrijavanje paprike.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here