Saša Popović ispričao je svoje najdublje osjećaje osvrćući se na svog preminulog oca.Ključna figura Grand produkcije danas uživa u životu u ravnoteži i prosperitetu, s financijskim i drugim problemima koji su odsutni od izazova s ​​kojima se suočava dugi niz godina.

Ipak, to nije uvijek bio slučaj. Naime, u trenutku kada je Saša Popović otkrio svoja najskrovitija razmišljanja, svima je postalo jasno koliko je težak bio njegov put do najuspješnije ličnosti srpskog estrade.

Uz financijsku propast s kojom se suočio zbog ulaganja u banku Dafine Milanović, Saša Popović jednom je iznio svoje najdublje osjećaje, otkrivajući obiteljsku tragediju koja je i dan danas ostala duboka rana u njegovom srcu, jer se dogodila tijekom njegova djetinjstva kada je trebao svog oca većina.

Odgojen sam u zdravoj i tipičnoj svećeničkoj obitelji, u kojoj sam od malih nogu imao sve što sam želio. U udarnim godinama Lepe Brene i “Slatkog greha” ostvario sam pozamašnu zaradu, koju sam potom uložio u banku pokojne Dafne Milanović, da bih, kao i mnoge štediše, ostao bez sredstava. U mojoj situaciji, dobro poznata izreka mogla bi se preformulirati kao:

  • ‘Posjedovati, pa izgubiti, pa opet dobiti.’ Uslijedilo je osnivanje ‘Grand produkcije’ uz Brenu i Boba Živojinovića, ispričao je Popović, prije nego što se osvrnuo na tragediju koja je duboko pogodila njegovu mladost i ostala najveći ožiljak na njegovom srcu.

Doživjeti gubitak roditelja nevjerojatno je izazovno. Sjećam se da sam se tijekom njegova života često iritirao očevim riječima. Međutim, nakon njegove smrti, počeo sam razmišljati o tome kako bi on pristupio raznim važnim odlukama s kojima sam se suočio – posebno prisjećajući se trenutka kada je Saša Popović ogolio svoju dušu i duboko prepričao tragediju.

Sa 24 godine izgubio sam oca u prometnoj nesreći 1978. Njegovo vozilo udario je “mercedes” zagrebačkih registracija na autocesti kod izlaza za Rumu. Kad me majka probudila iz sna da joj kažem vijest, osjećala sam se kao da sam u transu. Nakon teške borbe za preživljavanje preminuo je u bolnici. Čak i sada nisam siguran prijeti li vozaču odgovornom za njegovu smrt zatvorska kazna, ispričao je prije nekoliko godina Saša, teško susprežući suze.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here