• Pjevačica je već nekoliko mjeseci u veseloj vezi s 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Bešićem, a kako je zadovoljna ogleda se i u izgledu Tanje Savić.

Tijekom ljeta uživa sa svojim sinovima i partnerom, a sada se bavi modelingom u kupaćem kostimu koji ističe njenu savršenu tjelesnu građu.Pjevačica se odlučila za ljubičasti bikini, stil koji je ove godine postao iznimno popularan.Donji dio je prilično dubok i preporuča se ženama koje nose malo viška kilograma.Tanja je svoju namjeru za udaju izjavila nakon proslave svog rođendana.

Pjevačica je izrazila želju da prije udaje prvo proslavi 40. rođendan, nadajući se velikom vjenčanju. Spomenula je neizvjesnost njihovog dolaska avionom, napomenuvši da ovisi kojim letom, dok je u emisiji iznijela svoja razmišljanja o svojim prvim danima.

– Put od trnja do zvijezda zaista je dug. Na tom su se putu susreli s brojnim izazovima, neuspjesima i brodolomima. Dok si živ svašta se može dogoditi. Ono što je ležalo preda mnom nije bila samo prepreka, već malo veći kamen.

Nastavljam gurati tu stijenu, kao što sam činio i prije. Najizazovnija borba za pojedinca je ona protiv sebe. To je ono što ostaje u vama.Tanja je napomenula da je, ako vam nedostaje samoljublja, bitno da se čovjek okruži pozitivnim osobama.

  • BONUS:
    Glavna ilustracija toga je korištenje maslinovog ulja u procesu čišćenja. Ova metoda nudi niz zdravstvenih prednosti, uključujući podmazivanje probavnog sustava, što olakšava pravilan rad crijeva. Unošenjem ekstra djevičanskog maslinovog ulja u svakodnevne obroke tijelo može eliminirati štetne toksine i pročistiti jetru. Studija provedena 2010. godine pokazala je da maslinovo ulje služi kao snažan detoksikator za ugroženu jetru, a istovremeno pruža zaštitu od toksičnih tvari.

    Bitno je imati na umu da najveće prednosti detoksikacije proizlaze iz hladno prešanog, ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Gospođa Evka je ispričala svoje iskustvo s ovim napitkom u vrijeme kada je imala najviše razine kolesterola, što je dovodilo do dugotrajnog osjećaja umora i osjetnog pada energije.

    Naišao sam na podatke koji sugeriraju da bi uklonjena jetra mogla predstavljati problem. Nakon što sam izbacio prženu i masnu hranu iz svojih obroka, zaključio sam da moji nezadovoljavajući rezultati proizlaze iz iscrpljene jetre i odlučio sam isprobati ovaj lijek. Tijekom nekoliko testova, moja razina kolesterola je ostala unutar normalnog raspona, a svi rezultati su bili izuzetni. Ako osjećate nelagodu, ovaj jednostavan recept bi mogao biti od koristi.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here