• Milica i Željko Mitrović sinoć su priredili ekstravagantnu proslavu useljenja, ugostivši prijatelje i novinare u svom novostečenom dvorcu na Dedinju.Okupljanje je crpilo ​​inspiraciju iz “Velikog Gatsbyja” F. Scotta Fitzgeralda, a sudionici su nosili odjeću koja je dočarala bit 1920-ih.

  • Voditeljka se za ovaj događaj odlučila za klasičnu crnu haljinu uparenu s bijelim sakoom, dok su se u kombinaciji Milice Mitrović posebno istaknule upečatljive cipele.Riječ je o garnituri ležaljki vrhunske talijanske marke Rene Caovilla, čija je cijena oko 1800 eura.

Cipele, izrađene od crne čipke i ukrašene kristalima, imaju zadivljujući detalj nalik na leptira koji se penje od gležnja do polovice lista. Kreacije Milice Mitrović ne samo da su elegantne i osebujne, već i oličenje ženstvenosti, izazivajući oduševljenje brojnih žena. Kao rezultat toga, dame diljem svijeta željno čekaju priliku da posjeduju ovaj luksuzni par.

bonus:
Uzbuđeni smo što danas predstavljamo praktičan savjet za pranje rublja koji će još više poboljšati vaše rezultate. Iako se čini neuobičajenim, ovaj način značajno poboljšava kvalitetu vašeg rublja. Prije nego započnete ciklus pranja, samo bacite kuglicu aluminijske folije u perilicu rublja. Dopustite da vas inspiriraju ovi uvidi s portala vstolovka. Pri korištenju konvencionalnog praška za pranje, kuglica od aluminijske folije pomaže u razbijanju granula koje se teže mogu otopiti u perilici.

Osim toga, uklanja statički elektricitet i poboljšava mehaničko uklanjanje prljavštine zahvaljujući svojoj robusnoj i neravnomjernoj teksturi. Posljedično, Stanol je pokazao izvanrednu učinkovitost kod strojnog pranja, posebno kada se često suočava s tvrdokornim mrljama na odjeći. Upute: Uzmite komad aluminijske folije i čvrsto je zgužvajte. Oblikujte foliju u čvrstu kuglu. Stvorite 2-3 točke odjednom.

  • Oni bi trebali imati životni vijek od otprilike šest mjeseci, stoga ih nakon čišćenja svakako pravilno pohranite. Stavite kuglice aluminijske folije u bubanj perilice rublja zajedno sa predmetima koje želite prati. Zatim samo odaberite odgovarajući ciklus pranja. Operite odjeću na uobičajeni način. Nakon sušenja primijetit ćete da vaše rublje ima smanjenu statiku, da nema mrlja i stvara manje dlačica.
Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here