• Javno vjenčanje Bogdane i Veljka Ražnatovića održano je prije nekoliko godina.Televizijske ekipe pratile su sve aspekte vjenčanja, uključujući i slavlje, dok su privatne trenutke prisutni dijelili na Instagram profilima.

Tako je ponosnu majku Cece publika mogla promatrati, a kasnije i raspravljati o tome je li se dostojanstveno ponašala tijekom sinove ženidbe.Najviše se pričalo o vjenčanici pjevačičine šogorice, jer je ona poklon.Vjenčanicu koju je davno odabrala pjevačica je prekrojila i prekrojila poklonivši je Bogdani koja je u njoj izgledala fantastično.

  • Bez sumnje, Veljko je bio presretan kad ju je ugledao; poštovao je sve običaje, uključujući i pucnjavu, dok su gledatelji kod kuće dijelili sreću spajanja dviju obitelji. S obzirom na njihovu otvorenost od početka, mnogi su mislili da će Bogdana i Veljko dopustiti da se mediji petljaju u njihov brak, no tome je brzo stavljena točka.

Sve dostupne informacije o poznatom paru dolaze s Instagrama, gdje Cecin nasljednik često dijeli zanimljive i duhovite videe, taguje svoju suprugu, izazivajući znatiželju pratitelja i izazivajući medijska nagađanja.Danas je bio posebno nadahnut pa je prenio citat Miroljuba Petrovića koji se osvrnuo na izreku:

  • Ono što opaka žena može postići s jednog mjesta, đavao ne može postići brzim bijegom. Mnogo se spekuliše o tome da li je brak Bogdane i Veljka Ražnatovića zapao u poteškoće nakon povratka iz Seville ili je Cecin nasljednik jednostavno pokušao da bude duhovit.

DODATNI TEKST

Proživljavanje noćne more može biti prilično uznemirujuće iskustvo, često obilježeno buđenjem s lupanjem srca, znojenjem i drhtanjem. Čini se da su neki pojedinci osjetljiviji na ove uznemirujuće snove, a znanstvenici su nedavno ponudili objašnjenje za ovu pojavu. Prema istraživačima sa Sveučilišta Oregon State, Sveučilišta Arizona, Sveučilišta Tampa i Sveučilišta Whitworth, oni koji doživljavaju usamljenost mogu imati veću vjerojatnost da će se susresti s noćnim morama.

Colin Hesse, istraživač, istaknuo je da i usamljenost i poremećaji spavanja predstavljaju ozbiljne zdravstvene izazove jer su povezani s većom vjerojatnošću srčanih bolesti, moždanog udara i prerane smrti. Pravi krivac je izolacija. Dr. Hesse primijetio je da kada ljudi nemaju značajnih odnosa, trpe bol koja na njih utječe fizički, mentalno i društveno.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here