• Zvezde Granda počele su snimanje u odsustvu Saše Popovića. Moramo da kazemo kako je on godinama na čelu prije svega vlasnika, a sada direktora, pa se svi pitaju gdje je? Neki su pisali kako su mu uzeli prvobitn Grand produkciju iz vlasništva i kako su mu uzeli i gaće, samo da su ga otjerali, da li je to istina saznajte u nastavku:

Danas je počelo snimanje nove sezone Zvezda Granda, a prisutni su bili svi članovi žirija osim Saše Popovića. Emisija bi trebala početi s emitiranjem krajem rujna, a očekuje se da će ove sezone biti prikazano mnoštvo novina.

Saša Popović zbog zdravstvenih problema nije prisustvovao današnjem snimanju. Ipak, ovo se ljeto posvetio rigoroznom poslu odabira kandidata na više audicija diljem regije.Saša je otkrio nekoliko novosti za nadolazeću sezonu Zvezda Granda, a kako će sve izgledati saznat ćemo do kraja rujna kada je premijera.

Kako navodi Grand, pjevač Milan Mitrović, nekadašnji član Zvezda Granda, u narednoj sezoni dijelit će pozornicu s Ani Sević. On će ove sezone iz bekstejdža pružati podršku roditeljima i prijateljima natjecatelja, dok će se kao moderator ubaciti Voja Nedeljković, koji će privremeno preuzeti mjesto sudije Saše Popovića.

Dok Saša nije na setu, Ana, Milan i Voja činit će glavni duo koji će ove sezone zabavljati milijune gledatelja. Milan je za Grand otkrio kako je Ana Sević reagovala kada je saznala za njegov povratak u Zvezde Granda.

Milan je podijelio tijekom početnog snimanja: “Nakon kasnog nastupa u petak, nazvala me u subotu ujutro u deset, probudivši me svojim vrištanjem uzbuđenja. Njezina radost poklopila se s mojom kad smo shvatili da imamo priliku još jednom dijeliti pozornicu. To mi je donijelo dodatni poticaj, dajući mi osjećaj da bi ovo bilo svježe i ugodno iskustvo.


Kako Grand otkriva, Saša Popović osmislio je posve svježu scenografiju uz nove propise.

  • Prema riječima Đorđa Davida, Saletovo zdravstveno stanje onemogućuje njegovo današnje pojavljivanje; međutim, očekujemo njegov dolazak uskoro. Vješto je organizirao cijelu sezonu i uspio isplanirati sve emisije pa očekujemo da će se uskoro pridružiti i snimanju.
Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here