• Početkom devedesetih dogodila se potpuna transformacija u glazbi, a na sceni su se pojavili brojni umjetnici i umjetnice. Ipak, značajan broj njih se nakon tog vremena povukao iz javnosti i ostao živ do danas.

Marina Živković, proslavljena pjevačica 1990-ih, postigla je značajnu afirmaciju hitovima poput “Ajmo dan-dva”, “Pet godina”, “Sutra ću da plem” i “Lavica”. Uz impresivnu kolekciju od pet albuma, hrabro je odlučila završiti svoju glazbenu karijeru i krenuti potpuno drugačijim putem. Tijekom njezinog dužeg vremena izvan svjetla reflektora oko Marine se kružilo dosta nagađanja.

Teorije o njezinoj transformaciji u bijelog maga i iscjelitelja, glasine o preobraćenju vjere i usvajanju novog identiteta su među raznim nagađanjima koja kruže. Uz njezinu dobro poznatu osobu, bilo je žamora u vezi s alternativnim imenom, Maha Mantra. No, Marina ostaje suzdržana, ne želi ni potvrditi ni demantirati ove tvrdnje.

  • U televizijskom intervjuu 2018. Marina je podijelila svoje sve veće intrigiranje sa šamanizmom i njegovom dubokom vezom s esencijom duše. Izrazila je svoje prihvaćanje ovog duhovnog puta, ističući važnost usklađivanja vlastitog života s esencijom duše. Kad su je upitali o njezinoj transformaciji u bijelog čarobnjaka, odlučno je potvrdila svoju predanost ovom duhovnom putovanju.

Dok me nema, okolina doživljava čitavu metamorfozu, obavijena netaknutom i besprijekornom bijelom svjetlošću. Valja napomenuti da je izjava koja slijedi namijenjena isključivo humoru. Čak i u svojoj samoći, nastavljam emitirati sjaj, sličan nebeskom biću, unutar granica mog privatnog utočišta. Kao što je prethodno navedeno, u stanu postoji oltar koji je vješto izradila Ljiljana, koja je i cijenjena feng shui praktičarka i govornikova sestra.

  • Prebacujući fokus na stolicu, govornik je razradio njezinu važnost kao izvora utjehe za one koji traže terapeutsku podršku, ističući njezine transformativne kvalitete. Imam jedinstvenu sposobnost sagledavanja istinske biti ljudi; dovoljno je samo gledati u nečije oči i dopustiti da njihova energija teče.Važnost svake riječi mora se priznati i poštivati, jer svaka nosi trajnu energiju unutar golemog svemira. S obzirom na nedostatak umjerenosti u nepromišljenim komentarima o pacijentima, sadašnje okolnosti možda nisu neočekivane. Ljudski je preispitivati ​​porijeklo patnje kada ne poštujemo božansko. Moram reći da je moj život, i kao žene i kao umjetnice, pun bogatstva i ispunjenja.
Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here