• U Graninom studiju na Košutnjaku danas je počelo snimanje 18. sezone veoma popularnog talent takmičarskog šoua “Zvezde Granda”.Članovi žirija i svi djelatnici Granda ostali su zatečeni kada se na snimanju pojavila Sanja Kužet, voditeljica na porodiljnom dopustu.

Sanja je odlučila iznenaditi svoje kolege i suigrače tako što ih je danas posjetila kako bi im poželjela najljepše želje u nadolazećoj sezoni. “Dobro sam, hvala na pitanju. Došla sam samo da se javim ekipi, da ih sve zagrlim i pozdravim”, rekla je Sanja za Grand.

Sanja je produžila do pozornice gdje se srdačno oprostila od svojih kolega i na trenutak se divila novoj scenografiji pripremljenoj za snimanje nadolazeće 18. sezone. Po dolasku u poznati backstage, svi članovi žirija ustali su na noge pozdravljajući Sanju Kužet sa širokim osmjesima, jer je već dulje vrijeme nisu sreli.

Podsjetimo, Sanja Kužet početkom srpnja ove godine rodila je zdravog dječaka kojem su ona i suprug Nemanja dali ime Vuk.Na snimanju “Zvezda Granda” Sanju je srdačno dočekao Goran Šljivić, direktor Grand produkcije, koji je izrazio oduševljenje dolaskom voditeljke na snimanje dana.Pogledajte kako ostali gosti Sanje Kužet bilježe trenutke u videu koji se nalazi ispod teksta. Video poglejdate klikom OVDJE.

bonus:

Svjež i čist miris svatko želi za svoj dom. Ipak, jednostavno čišćenje možda neće biti dovoljno, a iako mnogi kupovni osvježivači zraka sadrže štetne kemikalije, možete napraviti vlastiti osvježivač zraka kod kuće. Koristeći neke jednostavne i isplative tehnike sa sastojcima koje vjerojatno već posjedujete, možete održavati ugodnu aromu u svom domu bez potrebe za skupim osvježivačima zraka.

Započnite stvaranjem domaćeg osvježivača zraka s klinčićima. Pomiješajte grubu sol s omekšivačem, zatim dodajte alkohol poput votke, a zatim dodajte klinčiće ili zvjezdasti anis. Ova mješavina će dati ugodan miris za vaš životni prostor, koji se može raspršiti u bilo kojem području. Izrada vlastitog spreja jednostavan je način da vaš dom miriše svježe.

  • Da biste pripremili otopinu za čišćenje, prikupite omekšivač po svom izboru, alkohol i sredstvo za čišćenje ili deterdžent za namještaj. Pomiješajte omekšivač s alkoholom, zatim dodajte malu količinu sredstva za čišćenje, pazeći da ga dobro promiješate dok otopina ne bude spremna za upotrebu. Ova je mješavina prikladna za brisanje prašine, ali budite oprezni i izbjegavajte je nanositi na elektroničke uređaje kako biste spriječili potencijalno oštećenje.

    Kako biste stvorili divan i postojan miris, Monika preporučuje recept koji miješa eterično ulje s uljem za bebe. Pomiješajte 10 kapi odabranog mirisa sa 100-150 ml baby ulja, a zatim smjesu prebacite u staklenu posudu s umetnutim ražnjićima. Ovaj osvježivač zraka pružit će blagu, ugodnu aromu po vašoj želji dulje vrijeme.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here