• Pjevač Darko Lazić sa suprugom Katarinom željno iščekuje dolazak kćerkice. Katarina, supruga Darka Lazića, dosta je angažirana na društvenim mrežama, gdje sa svojim pratiocima dijeli djeliće iz svakodnevice i odgovara na razne upite.Katarina je na Instagramu podijelila iskrenu objavu, izražavajući svoju potrebu za podrškom u ovim izazovnim vremenima.

  • Katarina je uz fotografiju na kojoj prikazuje poodmaklu trudnoću s Darkom izjavila: “Dolazak bebe je značajan događaj za svaku ženu, no strah od poroda je često veliki. U takvim trenucima svaka žena treba podršku. Stoga, Zanima me kakva su vaša razmišljanja i iskustva o prisutnosti očeva na porodu.

    Nakon što su najavili dolazak njihove kćeri, poznata folk pjevačica podijelila je priču iza zajedničke odluke da je nazovu Srna.

“Ime bi trebalo biti Srna, o čemu smo Kaća i ja razgovarale i postigle konsenzus. Jako mi se sviđa to ime i nadam se da će ostati nepromijenjeno. No, ako se promijeni, to će biti na Kaćinoj odluci; za sada je to Srna, “ izjavila je pjevačica u emisiji “Ekskluzivno. Podsjetimo, Katarina je nedavno otkrila da ima kilu u trbuhu zbog koje će morati na operaciju.

Bebino stopalo ostaje skriveno, dok se na trbuhu odmah iznad pupka pojavljuje kila. To sam doživjela kao dijete, ali pokazalo se tek kad mi se želudac počeo širiti. Prema doktorici, operacija je jedino rješenje, a to će biti kada odlučim prestati imati djecu. Trenutačno ne mogu ništa učiniti, pojasnila je.Darkova supruga zaprepastila je pratitelje objavom da se u trudnoći ugojila samo tri kilograma.

  • Količina težine koju ćete dobiti tijekom trudnoće prvenstveno je određena vašom prehranom; međutim, ono što je važnije od biti u formi je održavanje zdravog obrasca prehrane. Nažalost, moram vas obavijestiti da ne morate jesti za dvoje, a vaša beba ne treba brzu hranu poput pizze ili slatkiša. Stoga, koliko god izbjegavali nezdrave opcije, nema prednosti u tome da im se prepustite.

– Supruga Darka Lazića izjavila je da je u 8. mjesecu trudnoće i da se do danas ugojila 3 kg. Iako se već nekoliko mjeseci ne bavi treninzima zbog nezainteresiranosti, dosljedno se drži zdrave prehrane. Ona potiče sve žene, trudne ili ne, da daju prednost ljubavi prema sebi i zdravlju, naglašavajući da će fit forma prirodno proizaći iz zdravih navika.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here