Nakon jake kiše na jugozapadu Poljske pukla je brana, javljaju poljski mediji.Prema Meteorološkom zavodu Ks nakon što je struktura u Stronie Slaskie, Donja Šleska popustila, voda teče niz rijeku Biala Ladecka i ide prema području Glatzer Neise. “Vodene mase nose sve sa sobom”, pokazuju videi s društvenih mreža. I kao što možete vidjeti u ovom videu, oni također prevoze automobile.

Dosta ih je ostalo kod kuće i sada se očajnički drže za svoje kuće. Policija je na mjesto nesreće poslala spasilački helikopter kako bi one koji su ostali u vodi helikopterom prebacili na sigurno, ali kako piše poljski portal “Fakt.pl”, postoje problemi u komunikaciji, piše Avaz. Jedna žlica na prazan želudac sagorijeva 9 kg trbušne masti u tjedan dana. Sponzor MonadPlug. Na dužnosti su pripadnici vojske i unutarnje sigurnosti, navodi se.

  • BONUS:
    Duga blogerica Sonet Lubert borila se s vrlo nezdravom i oštećenom kosom, au ovom trenutku razmišlja o tome da je skrati. Ali opet, pokušala je i pronašla način da joj kosa naraste. U biti, pomiješala je sodu bikarbonu – u šampon – da budemo precizni, u površinski aktivni proizvod. To je predmet poznat po dosta pozitivnih strana, osim što je svestran.

“Iznenađujuće, nakon nekoliko tjedana korištenja sode bikarbone umjesto šampona, shvatio sam da mi kosa izgleda mnogo bolje. Ovaj način čišćenja je odličan i ne uključuje 4000 kemikalija koje čine mirisni proizvodi. Također, obični šamponi uklanjaju ta prirodna ulja iz vaše kose, pa tjeme stvara više masnoće da ga nadomjesti – prisjetila se mlada žena kao blogerica na portalu. mbg.

Post na blogu dao je vrlo jasan primjer kako se može napraviti domaći šampon pomoću sode bikarbone. Prema piscu, rješenje se dobiva miješanjem jednog dijela sode bikarbone s tri dijela vode, odnosno za svaki dio sode bikarbone koriste se tri dijela vode. Za kosu do ramena dovoljne su dvije do tri žlice sode bikarbone.

Upute uključuju nanošenje mješavine od korijena do vrhova na suhu ili vlažnu kosu i ostavite 1-2 minute prije ispiranja vodom. Zatim za čišćenje upotrijebite mješavinu octa i vode u omjeru 1:4. Miris octa nestaje u kratkom vremenu, ali da biste ga ublažili, Sonet savjetuje da u mješavinu dodate malo eteričnog ulja lavande, ružmarina, paprene metvice ili drugog.

  • Kako prenosi 24sata.hr, nakon nanošenja ove otopine preporuča se ispiranje mlazom hladne vode jer pomaže zadržati vlagu u kosi i time sprječava isušeni izgled. Ovo također zaglađuje kosu i čini je sjajnijom. Profesionalni frizeri često preporučuju korištenje sode bikarbone kao sredstva protiv prhuti. Sodu bikarbonu na kosi i tjemenu ne preporučuje se koristiti više od tri puta mjesečno.
Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here