• Prisjećaju se njihovi obozavaoci ,trenutka kada su oni prekinuli. Sve je to bilo i prošlo ali se kako kažu ne zaboravlja. Jovana i Željko Joksimović već četrnaest godina vežu ljubavnu vezu koja je započela dok su surađivali kao voditelji Eurosonga u Beogradu 2008. Sada u braku rade i kao poslovni partneri, zajedno vode medijsku agenciju Tanjug i televiziju K1, zbog čega je Jovana dala ostavku na prijašnju televizijsku funkciju.

Čini se da je njihova veza bila bajka još od njihovog vjenčanja na Maldivima 2012. godine, a to su pokušali javno potvrditi kada su dvije godine kasnije obnovili svoje zavjete. Ipak, postoji jedan aspekt koji radije zaboravljaju: njihovo razdvajanje nakon tri godine ljubavi. Naime, samo 15 dana nakon prosidbe pjevača Željka Joksimovića s voditeljicom Jovanom Janković istekle su njihove zaruke. Izvori upućeni u tadašnje prilike doznaju da su ljubav zasjenile nesuglasice u njihovoj vezi.

“Činjenica je da više nismo zajedno. U čast Jovane i nevjerojatnih trenutaka koje smo dijelili, radije neću otkriti razloge našeg prekida. U stvarnosti ne postoji niti jedan poseban razlog. Samo smo se počeli udaljavati .Određeni aspekti nisu bili u skladu s onim čemu smo se obojica nadali,” izjavio je.

Tada je u javnosti objavljeno da je Jovana raskinula drugu zaruku, nakon što je prije Željka raskinula vezu sa svojim vjerenikom Aleksandrom Zeremskim. Tijekom tog vremena također je izrazila svoje osjećaje, iako na izravniji način, pojasnivši da su njezine emocije izblijedjele.

  • “Naša je veza, kao i svaka druga, proživjela svoje uspone i padove, sukobe i nevjerojatno lijepa vremena, no najtočnije bi bilo reći da je naša ljubav na kraju postupno nestala sama od sebe. Nakon tri godine dijeljenja naše živote, obje smo se sporazumjele, porazgovarale i donijele odluku kao zrele osobe”, primijetila je tada Jovana, no drama je kratko trajala.

U Tivtu je nakon Željkovog nastupa brzo došlo do pomirenja, pa je Jovana otišla privatnim letom da ga vidi. Od tog trenutka njihov je odnos ostao netaknut, a izvještaji o njihovim prethodnim razmiricama nikad nisu izašli u javnost. Smatraju ih parom koji uživa u izuzetno skladnom braku, duboko je posvećen svojoj djeci i napreduje u svojim profesionalnim nastojanjima. Prije nekoliko godina od Ivane Mišković i Gorana Karića kupili su vilu na Senjaku u kojoj trenutno žive.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here