Brennina početna naklonost bila je usmjerena prema muškarcu koji je duboko mario za nju.Mirko Krlić bio je Brenina prva ljubav, a ranije je otkrio brojne aspekte njihove veze s poznatom pjevačicom. Dugo su bili u vezi, a poznati glazbenik je rekao da gaji duboka osjećanja prema Lepoj Breni, no sudbina im nije bila naklonjena.

Brennina početna romansa otkriva njezinu najdublju čežnju – Od naših prvih interakcija bilo je očito da je imala snažnu čežnju za osnivanjem obitelji. Njezina je iskrena želja bila da bude okružena obiteljskom atmosferom, ispunjenom djecom koju je oduvijek voljela. Uvijek ću se sjećati duboke tuge koju je pokazala kad je ostala sama u hotelskoj sobi.

“Kada sam je posjećivao, često sam je otkrivao uplakanu”, rekao je Krlić, Brenina prva ljubav, koji je potom pojasnio da se Brena borila s bolovima samoće.Izdržati samoću za nju je bio značajan izazov, jer su joj roditelji bili u Brčkom, a ona je ovdje ostala sama. Bilo je trenutaka kada je neprestano plakala sat vremena.

  • Vidjevši da se ne može skrasiti, rekao sam joj: “Breno, pripremi se, idemo u Brčko!” Odmah bi se spremila, a mi bismo uskočili u moj crveni Fiat coupe. Za nešto više od sat vremena brze vožnje stigli bismo do njezine kuće u Bosni, ispričao je Krlić ranije za “Yugopapir” i “Sabor” i dodao:

  • Brennino lice samo bi se razvedrilo kad bi se vratila u kuću svojih roditelja. Provela bi kratko vrijeme s obitelji prije nego što bismo se vratili u Zrenjanin, gdje je trebala nastupiti, jer su gosti prvenstveno zbog nje došli u Vojvodinu.

    – Iskreno joj čestitam i nimalo ne žalim što smo bili zajedno, to su godine bile naše mladost – rekao je prvi dečko Lepe Brene s kojim je pjevačica dijelila dugi niz godina i nagađanja o mogućem braku.

  • DODATNI TEKST

    Mimosa pudica, koju često nazivaju “sramežljivom biljkom” ili “biljkom u pokretu”, svojim osebujnim ponašanjem osvaja brojne ljubitelje biljaka. Nakon dodira, listovi se brzo sklapaju i zatvaraju, što je prirodna reakcija biljke na vanjske podražaje. Ovaj intrigantni fenomen rezultat je procesa zvanog seizmomorfizam, koji omogućuje biljci da reagira na fizičke okidače poput dodira, vjetra ili vibracija.

    Biljka privremeno zaustavlja fotosintezu kada joj se listovi zatvore, služeći kao sredstvo za očuvanje energije i zaštitu od mogućih prijetnji. Iako se može činiti da biljka reagira na dodir, to zapravo djeluje kao obrambeni mehanizam protiv insekata ili malih stvorenja koja bi joj mogla nauditi.

Važno je napomenuti da mimosa pudica posjeduje i ljekovita svojstva. Njegovi korijeni i listovi korišteni su u tradicionalnoj medicini za rješavanje niza zdravstvenih problema, poput infekcija i upala. Istraživači su otkrili da ova biljka sadrži korisne spojeve koji se bore protiv bakterija i gljivica, ističući njezinu vrijednost ne samo za ukrasne svrhe, već i za zdravstvene dobrobiti.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here