• Brojni pojedinci započinju vezu ili brak ne razmišljajući o mogućnosti da bi njihov partner kasnije odlučio otići zbog nekog drugog. To često rezultira slomljenim srcem i razaranjem. S druge strane, oni koji su pod lupom medija moraju prikrivati ​​svoje situacije, a danas otkrivamo detalje oko kraha Kebine veze.

Svakim se danom veze u sferi domaće pop kulture raspadaju, a neke traju i po četrdeset godina. Primjer za to je Kebin brak, iako je malo poznato da su se on i Olja u jednom trenutku razveli.Sve je očiglednije da ljubav može biti nestalna i da se čak i najjače veze mogu raspasti kada su suočene sa značajnim stresom. Trajni zavjet “dok nas smrt ne rastavi” često se zanemaruje, jer se parovi za koje se nekada vjerovalo da su neraskidivi sada suočavaju sa značajnim preprekama. Promatramo vrijeme obilježeno istaknutim razvodima, iako ne podliježu svi pojedinci ovim društvenim obrascima.

Prije dvadesetak godina Ljiljana Jevremović pojavila se s tvrdnjom da je pjevač biološki otac njezine kćeri Ine. Unatoč Folkerovim dosljednim poricanjima, stvar je na kraju dospjela do suda u Strasbourgu. Unatoč tome, nije uspio pružiti nikakve dokaze koji bi potkrijepili svoje tvrdnje.

  • Unatoč potvrdi očinstva, pokazao je minimalan interes za poticanjem dublje veze sa svojom izvanbračnom kćeri, iako je zakonski dužan skrbiti za nju. Keba je 2013. raskinuo brak s Oljom nakon što je Ljiljanin tražio povećanje alimentacije. Neposredno prije razvoda nekretninu je prepisao na suprugu.

    Prema pisanju medija, razvod je samo proceduralna formalnost, jer par ostaje u zajedničkom životu u ljupkoj rezidenciji na Bežanijskoj kosi, pokazujući svoju trajnu ljubav koja je, čini se, još više ojačala. Pjevač je na Instagramu podijelio svoje mišljenje o ovom značajnom danu u njihovoj dugogodišnjoj vezi, ističući njegovu važnost kroz godine. I dok su Keba i Olja obilježili četrdeset godina veselog braka, svladavajući brojne izazove, njihov sin Igor i njegova bivša supruga Severina Vučković suočavali su se s poteškoćama u potrazi za srećom.

    Njihovi su se životi prvi put ukrstili na svadbi u Loznici, gdje je Keba, tipično pjevački amater, opčinio okupljene svojim zanosnim glasom. U lijepoj atmosferi, Kebi je za oko zapela zanosna plavuša sa kaskadnim kovrčama. Iskoristivši trenutak, prišao joj je i rekao: “Dušo, mogao bih se zaljubiti u tebe.” Međutim, unatoč njegovoj iskrenoj romantičnoj uvertiri, tajanstvena ljepotica brzo je otišla, nestajući s vidika.

Bilo je jasno da njihov susret nije bio predviđen za taj dan, jer je Keba na svadbu došao isključivo na poticaj kolege koji mu je obećao značajnu zaradu i prisustvo uglednih gostiju iz Mostara. Igrom slučaja, Olja je iz istog grada.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here