• Ljubav između Lazara Ristovskog i Anice Lazić ne prestaje da cveta svakim danom.Glumac i njegova 39 godina mlađa partnerica od početka su se trudili svoju vezu zaštititi od vanjskih pritisaka i negativnih primjedbi. Čini se da ta uzajamna želja da zaštite jedno drugo još više jača njihovu vezu. Kako im se bliži godišnjica, očekuje se da će je prigodno proslaviti. No, valja napomenuti da su u proteklih godinu dana doživjeli promjene s kojima se mnogi parovi ne bi susreli ni nakon desetljeća suživota.

Lazar Ristovski i Anica Lazić svoju vezu njeguju na čvrstim temeljima, kloneći se dosade i smetnji, već se tijekom dana bave aktivnostima koje oboje vesele.Od samog početka povezuju ih putovanja, čitanje i zajednički rad, a gluma im služi kao zajednička veza.Unatoč tome što je nedavno završila studij književnosti na sveučilištu u Italiji, Anica ima duboku strast prema pozornici, što se pokazalo u nekoliko projekata koje je producirao Lazar.

Još jedna serija bilježi svježe emocionalno putovanje zaljubljenog para, gdje se od njih očekuje da još jednom pokažu svoje talente. Anica je najavila “Stay tuned”, dok ju je partner podržao repostom na Instagramu.Za samo nekoliko mjeseci serija počinje s emitiranjem, a jasno je da publika s nestrpljenjem iščekuje Aničin talent da s Lazom pred kamerama podijeli svjetla reflektora.

BONUS:
Svaka osoba doživi snove, ali koliko duboko možemo shvatiti ovu fascinantnu pojavu? Snovi označavaju jedinstveno iskustvo s kojim se susreću svi pojedinci, bez obzira na njihovu sposobnost da ih se prisjete. Zanimljiva je činjenica da prosječna osoba sanja oko dva sata svake noći, a većina tih snova dogodi se tijekom faze REM faze, kada je aktivnost mozga pojačana.

Iako se može činiti da snovi traju dulje, istina je da većina traje samo nekoliko minuta. Posebno je fascinantan podatak da 12% ljudi ima snove koji su u potpunosti crno-bijeli, postotak koji je bio čak i veći prije uobičajenog pristupa televizorima u boji!
Štoviše, intrigantno je promatrati koliko se značajno naša iskustva iz stvarnog života – kao što su stres, želje, strahovi, pa čak i svakodnevne pojave – zrcale u našim snovima. Snovi često funkcioniraju kao način da naš um proradi emocije i uhvati se u koštac s izazovima. Još jedan zadivljujući aspekt je da u našim snovima ne vidimo lica nepoznatih osoba.

  • U snovima je svaki pojedinac s kojim se susrećemo netko koga smo promatrali barem jednom, čak i ako ga svjesno ne identificiramo. Mozak posjeduje izvanrednu sposobnost stvaranja slika iz naše podsvijesti, što ukazuje na to da lica koja se pojavljuju u našim snovima često potječu iz dalekih sjećanja.Naši su snovi također povezani s kreativnošću. Mnogi umjetnici, pisci i znanstvenici tvrde da im je inspiracija došla kroz snove. Istaknuti primjeri uključuju Paula McCartneyja, koji je dobio melodiju za pjesmu Yesterday iz sna, i Dimitrija Mendeljejeva, koji je osmislio periodni sustav tijekom sna.
Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here