• Iako je diva srpske estrade omiljena i u javnosti i u vršnjacima, njen život nije tako sladak i jednostavan kao što se čini.Dragana Mirković, jedna od najomiljenijih i najpoznatijih pjevačica na Balkanu, može se pohvaliti desetljećima dugom karijerom i uspjesima o kojima mnogi mogu samo sanjati.

Iako se njezin život u početku može činiti kao bajka ispunjena slavom i uspjehom, on je sa sobom donio i neizbježne posljedice, uključujući zdravstvene probleme s kojima se susrela posljednjih godina.Dragana je prije nekoliko godina saznala da joj je značajno oštećena štitna žlijezda zbog čega je do kraja života morala uzimati potrebne lijekove.

Dragana je jednom prilikom iskreno rekla: ‘Problemi sa štitnom žlijezdom nastali su kao posljedica moje sklonosti da mnoge stvari prešućujem. Kad osjetite knedlu u grlu, želite govoriti, ali se suzdržavate, on doista zna kako nanosite bol. Vi ste potpuno svjesni istine, ai svi drugi također, ali svi šutimo.Kako bi se izborila s bolešću, Dragana je odlučila ne samo nastaviti s terapijom, već i promijeniti način života te unijeti korisne promjene u svoju dnevnu rutinu.

Izvor upoznat s pjevačicom otkrio je da se ona odlučila za prirodne suplemente koji čiste organizam i uvelike poboljšavaju rad štitnjače. Prema izvoru za “Alo!”, “Ovi prirodni detoksikacijski suplementi pomažu tijelu i poboljšavaju rad štitne žlijezde.”Uz korištenje dodataka prehrani, Dragana je promijenila svoju prehranu, što joj nije predstavljalo izazov jer već dobro kontrolira svoju težinu. Shvaća da je zdrava prehrana najučinkovitija obrana od starenja. Ovaj novi režim poboljšat će je rad štitnjače i pružiti joj daljnje prednosti.

Iako se Dragana već osjeća zdravo, njezina predanost wellnessu tjera je da poduzme sve moguće korake kako bi poboljšala svoje blagostanje i smanjila probleme vezane uz štitnjaču.

Moramo za kraj da istaknemo da je ona sama rekla da je ovo nešto što je zadesilo, sada kada je imala razvod i sve stresove, naravno da se pogoršalo stanje, jer ona ne smije da se stresira. Kaze da je dugo živjela i kad ne bi još dugo, mora do kraja svog života piti lijekove!

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here