• Bivša supruga Željka Joksimovića aktivna je na društvenim mrežama.Na svoj rođendan, bivša supruga Željka Joksimovića dobila je poruku u kojoj je pisalo: “Još uvijek sam zaljubljena u tebe”, osjećaj koji je trebao ostati privatan, prema slikama koje je Antonio Ahel podijelio na Instagramu.

Kako zanosno izgleda bivša supruga Željka Joksimovića, javnost se brzo uvjerila nakon što je otvorila svoj Instagram profil. Na svom profilu, koji je namijenjen za osobnu upotrebu, prvotno je podijelila obiteljske fotografije i drage trenutke s kćeri Minom, te svekrom i svekrvom. Odnedavno je, međutim, počela sa svojim pratiteljima dijeliti događaje iz prošlosti zabilježene na videu ili fotografijama. Među vremenima kojih se posebno rado prisjeća su godine braka s poznatim glazbenikom.

Zbog Vesninog izbora da objelodani fotografije iz vjenčanog albuma, javnost i mediji mogli su svjedočiti da je kantautor na svadbi bio upola teži od sadašnjeg, u kraljevsko plavom odijelu, a kum joj je bio glumac Nenad Jezdić .

Supruga Željka Joksimovića svakodnevno dijeli vrijedne sadržaje, držeći se novinarskih standarda koji su vrlo dopadljivi i nedvojbeno zreli za nagađanja.Na primjer, čini se da je današnja objava stvorila određenu zabunu, za što mnogi vjeruju da je zapravo bila namjera.

  • Naime, Vesna se ponosila svojom rođendanskom čestitkom. – Sretan ti rođendan. Tvoja ljepota i neprestan osmijeh donose mi radost. Svi smo te obožavali… NEKI OD NAS JOŠ UVIJEK. Tvoja, samo tvoja – napisao je muškarac čije je ime zataškala. Ipak, mnogi su spekulirali da je upravo Željko autor poruke, jer rečenica “Tvoj, samo tvoj” nije dovoljno prikrila njegov identitet, odzvanjajući stilom njegovih tekstova.

    Pretpostavlja se da prave detalje znaju samo bivši partneri, koji su se navodno sporazumno rastali kako bi svom djetetu osigurali što ugodnije odrastanje.

    BONUS:

    Pećnica je ključan uređaj u našim domovima koji nam omogućuje kuhanje raznih jela na različite načine. Unatoč tome, često skuplja značajnu količinu masnoće i prljavštine, što ga čini izazovnim za održavanje. Danas dijelimo učinkovit savjet za čišćenje.

    Za one kojima je čišćenje pećnice izazovno, jedan pametan trik osvojio je brojne žene diljem svijeta. Nedavni video na društvenim mrežama koji prikazuje praktične trikove za kućanstvo privukao je pozornost, posebno zbog jedne učinkovite tehnike usmjerene na čišćenje unutrašnjeg stakla pećnice.

U ovom videu, autor je prikazao jednostavnu, ali vrlo učinkovitu metodu za čišćenje stakla u pećnici. Umjesto da se bori s neugodnim i često neučinkovitim pristupima, ona koristi pametan trik.Točnije, koristi običnu spužvu, vješto se kreće do ladice pećnice i stručno je koristi za temeljito čišćenje stakla. Ova metoda je poznata po svojoj ovisnosti o osnovnom alatu, što vam omogućuje da brzo i jednostavno postignete izvanrednu čistoću stakla, bez potrebe za skupim ili jakim kemikalijama.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here