Razlaz Aleksandre i Filipa Živojinovića je neminovan.Aleksandra Prijović i Filip Živojinović u braku su od juna 2018. godine i do danas su važili za jedan od najskladnijih parova. Međutim, nakon što se pojavio snimak na kojem se vidi kako se grli i ljubi sa Sandrom Afrikom, mnogi spekulišu da bi zbog njegovih postupaka mogao biti na pomolu razvod Aleksandre i Filipa Živojinovića.

O skorom razvodu poznatog para za “Radio svetski” ranije je izvijestila astrologinja Ružica Kralj. No, do rastave još neće doći jer bi Aleksandra i Filip prije toga trebali dobiti još jedno dijete. Prije nekoliko mjeseci Aleksandra je spomenula da je Aki izrazio želju za bratom umjesto za sestrom (smijeh). Budući da ništa nije bilo planirano u vezi s njim, sljedeće će dijete doći kad bude vrijeme. Iako bih osobno volio imati djevojčicu u ovom trenutku, definitivno neću dugo odgađati. Cilj mi je imati barem dvoje djece.

Ružica Kralj je nakon rođenja drugog djeteta izjavila o sklapanju Aleksandrine i Filipove veze.

  • Vjerujem da će se brak između Djevice i Lava na kraju zaključiti i Aleksandra razići s Filipom. Iako su se vjenčali iz ljubavi, ta ljubav ima rok trajanja, a Aleksandra će vjerojatno pronaći drugog muškarca u svom životu.

Ova veza s Filipom ne može je održati jer on posjeduje potpuno drugačiju osobnost; on razumije kako biti asertivan, iako je spreman ponuditi joj najdublju ljubav koju možete zamisliti.Aleksandra će u narednim godinama biti progonjena njihovom vezom, a taman kad bude zatečena, stići će i ona osuđena ljubav.

Ružica je izjavila kako joj je suđeno da ima najviše troje djece, a sljedeće godine očekuje se da će biti djevojčica. Prema njezinim riječima, muškarac u njezinom horoskopu postići će uspjeh i bogatstvo, ali ne u sferi javnog života. Dok svi i dalje priželjkuju da se njezina predviđanja o djeci ostvare, ostaje kolektivna nada da se sudbina Aleksandrine i Filipove romanse neće poklopiti s njezinim prognozama.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here