• Primjedbe Gote Tržan o luksuznim markama odražavaju njezino osobno mišljenje.Goca Tržan poznata je po svojoj iskrenosti i ne boji se iznijeti svoja razmišljanja o nizu tema. Njezin razborit pogled na brojna društvena pitanja služi i kao opomena i kao pozitivan model ponašanja mnogim poznatim pojedincima.

“Ne posjedujem nikakve Louis Vuitton torbe, ne iz inata. Torbe ukrašene monogramima i ormari ispunjeni otisnutim logotipima predstavljaju površni luksuz; to je luksuz koji se vrti oko ideje ‘pogledaj me, jadnicu, vidi kako Postao sam uspješan.” Nasuprot tome, postoji skromniji luksuz, kao što su veste bez vidljivih imena robnih marki. izvrsnoj izradi od merino vune, koju priznaju samo oni koji to mogu priuštiti”, rekla je Goca.

Opaske Gote Tržan o luksuznim markama brzo su postale popularne na internetu, a brojni su ljudi rezonirali s njezinim stajalištem.U serijalu “Moj savršen brak” pjevačica i njen suprug dali su nam pogled na privatni život, a Goca je ispričala dosad nepoznate detalje o Raši.Naime, Goca je u intervjuu spomenula da je njen suprug prilično škrt.

“Frustrirajuće mi je biti svjestan količine novca u svom novčaniku, jer često nije dovoljan za ono što želim potrošiti. Moram priznati da sam jako zahvalan što on upravlja našim financijama. No, postao je Žuti računovođa u svakom pogledu. Kad se vratim s pijace, on pita: ‘Koliko je koštala pekara, kruh, parking?’ Takve trivijalne detalje bilježi”, ispričala je Goca, čemu je doprinio i njen suprug Raša, pokušavajući da se brani.

  • “Kada ti svakih par mjeseci kupim dijamantni prsten”, primijetio je, a pjevačica se brzo ubacila: “Zar ne zaslužujem dijamantni prsten?” upitala je, na što je suprug Goce Tržan odgovorio da je on taj koji to zaslužuje.VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.
Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here