• Srdačnom fotografijom koju je podijelila na Instagramu pjevačica Severina oprostila se od glazbenog menadžera Svena Dukića koji je godinama surađivao s kultnim Oliverom Dragojevićem.

  • “Dragi moj prijatelju, tvoj nas je prerani odlazak duboko rastužio. Tvoja rijetka duhovitost i izniman glazbeni ukus bili su doista izvanredni. Imao sam neizmjerno poštovanje i zahvalnost dok sam te slušao, cijenio i smijao se tvojim ‘bazama’. Utješim se činjenicom da ste ponovno zajedno s Oliverom, još jednom se smijem, iskreno izražavam sućut obitelji; ovo je doista značajan gubitak”, rekla je pjevačica.
  • Vrijedi istaknuti da je Sven bio producent Oliverova albuma ‘Trag u vehnišu’ te je odigrao ključnu ulogu u organizaciji mnogih njegovih koncerata u Istri, ali i nekih njegovih turneja.

Uz ulogu glazbenog menadžera, radio je i kao radijski voditelj te se bavio organizacijom kulturnih događanja. Osamdesetih godina prošlog stoljeća bio je začetnik i pokretač emisije ‘AT Club’ koja se emitirala na Radio Puli.

BONUS:
Ako vam se bivši pojavljuje u snu, možda samo vaša podsvijest poručuje da je prošla veza zaključena s razlogom i da nije bila prava za vas. Povremeno se odnosi završe na tako neobičan način da se postizanje mentalnog zatvaranja čini nedostižnim.

Vaša podsvijest možda pokušava ponuditi jasnoću potrebnu za vaš napredak u životu – možda kroz vaše snove. Značajan broj ljudi nosi teret bivših veza, a za mnoge se izlječenje od prekida ili razvoda može pokazati velikim izazovom. Ponekad, čak i kada vjerujemo da smo krenuli dalje, ti se pojedinci ponovno pojave u našim snovima ili povremeno uđu u naše misli, iako vrijeme ima moć zaliječiti sve rane.

Razdoblja izazova uobičajeno su iskustvo za sve nas, au ovim vremenima često tražimo utočište od stvarnosti dok se držimo dragih uspomena. Možda ćete se prisjećati radosnih trenutaka koje ste podijelili s bivšim partnerom, prisjećajući se povoljnih elemenata vaše prethodne veze. Bez obzira kroz koliko ste veza prošli, svaka od njih ima svoje posebne kvalitete i snagu.

Iako je vašu prijašnju vezu možda karakterizirao žar i uzbuđenje, sadašnja bi mogla pružiti osjećaj mira i postojanosti. Iako u mirnim vezama nema ničeg suštinski lošeg, mogli biste otkriti čežnju za strašću i žarom koji se pojavljuju u vašim snovima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here