• Dosadašnja zadrugarka nije mogla prikriti osjećaje. Dalila Dragojević, bivša zvijezda realityja, zbog nove veze u kojoj gušta već neko vrijeme preselila se u Sjedinjene Američke Države.

Svoj 31. rođendan Delilah je odlučila obilježiti na jedinstven način te ga je provela u Americi sa svojim dečkom.Dalila je odlučila proslaviti ovu posebnu prigodu posjetom dobro poznatim mjestima diljem Sjedinjenih Država, a njezino je putovanje bilo prepuno uzbuđenja i svježih iskustava.

Zbog dobivenih poklona i primjedbi njezine prijateljice, korisnici društvenih mreža brzo su pretpostavili da je Dalila u drugoj situaciji.Uz fotografije s intimnog druženja, Dalila je na svom Instagram profilu objavila srdačnu poruku u kojoj je pokazala rođendanski poklon koji je dobila.

Okružena ružičastim i crvenim balonima Dragojevićka nije mogla sakriti radost.Sumnje je pojačala poruka prijateljice u kojoj je Delilah nazivala “debelom“, što je izraz koji se često šaljivo koristi prema budućim majkama.

  • U poruci prijateljice stoji: “Dragi bucmasti druže, želim ti najsretniji rođendan i sve najbolje u budućnosti.

BONUS:

Brojni pojedinci nose teret prošlih romansa, a mnogi se bore nastaviti dalje nakon prekida ili razvoda. Čak i kada pomislimo da smo zaboravili te bivše partnere, oni nam se mogu vratiti u snove ili povremeno proći kroz glavu, unatoč vjerovanju da vrijeme liječi sve rane. Danas istražujemo značenje sanjanja bivšeg partnera.

Došli ste na pravo mjesto ako prepoznajete scenarij naveden u naslovu. Postoje različita objašnjenja zašto bi se vaš bivši partner mogao pojaviti u vašim snovima, a nadolazeći će odlomci dublje istražiti te razloge.

  • Sanjati bivšeg partnera može sugerirati da postoje neriješeni osjećaji i ljutnja povezani s tom prethodnom vezom. Ove emocije mogu utjecati na vaše sadašnje odnose, zbog čega je bitno da ih prepoznate i riješite ih. Sasvim je tipično za ljude da pokazuju ponavljajuće obrasce u svojim ljubavnim vezama.

    Ako se ovi poznati obrasci pojave u novoj vezi, vjerojatno su snovi koji uključuju vašeg bivšeg odraz vaše podsvijesti koja ukazuje na to da ste možda zarobljeni u ciklusu. Ako ste se suočili s napuštanjem u prethodnoj vezi, tjeskoba od mogućeg novog kraja može proizaći iz tog iskustva. Izazovi u vašoj trenutnoj vezi mogu potaknuti sjećanja na prošla bolna razdvajanja i osjećaj izoliranosti.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here