• Nedavno je Lepa Brena stala na pozornicu na Tašmajdanu u Beogradu na koncertu grčke zvijezde Nikosa Vertisa. Nakon nastupa naišla je na oštre reakcije kritičara koji tvrde da je pretjerano koristila Photoshop. Fotografije s koncerta objavila je na društvenim mrežama i komentirala:

“Nastup na užurbanom Tašu budi mi draga sjećanja. Bio je pravi užitak dijeliti pozornicu s Nikosom Vertisom kao njegovim gostom.” Bilo je mnogo primjedbi na njezino pojavljivanje na X.Jedna korisnica pomenute društvene mreže napisala je “Brena je primijenila Senida filter u FaceAppu”, na što je Seka Aleksić odgovorila: “I ja sam iskreno isto pomislila.” Stvarno joj sliči.

Među komentarima su: “Ne mogu shvatiti zašto neke žene uz operaciju (što je sasvim prihvatljivo) osjećaju potrebu za filterima, poput Brene” i “Što zaboga rade s filterima koji ih čine neprepoznatljivima”, uz “Naša voljena Cher”, među ostalim reakcijama.

Brenna se u prošlosti suočavala s optužbama da je ovisna o Photoshopu, no šutjela je o tim kritikama. U intervjuu iz 2023. govorila je o raznim temama, uključujući svoj status seks simbola u Jugoslaviji i izazove koje nosi takva titula.

“1982. godine, kada sam započela karijeru i željela se popeti na pozornicu, ekipa s kojom sam surađivala inzistirala je na tome da me reklamira kao seks simbol. Osobno se nisam slagala s takvim pristupom, jer sam već tada prepoznala da gotovo svaki 20-godišnjak Djevojka je, zapravo, seks simbol, iako priznajem da je Marilyn Monroe bila privlačna žena, također vjerujem da su joj njezina privlačnost i životni stil u konačnici poslužili kao bumerang, jer joj je očito nedostajalo mentalne snage da sve to prevlada, “ podijelila je s Glorijom.

  • BONUS:

    Ključ za revitalizaciju prljave i ŽUTE električne utičnice (i osiguravanje da godinama ostane netaknuta)! Koji je najbolji način za čišćenje zaprljane električne utičnice? Iako smo skloni zanemariti to, ti otvori mogu akumulirati prljavštinu neočekivano velikom brzinom. Kombinacija vode i struje nosi velike opasnosti, no portal comment-economizer otkrio je tajne iza ove intrigantne pojave.

    Srećom, postoji sigurna metoda za njihovo čišćenje bez rizika. Otkrijte postupak korak po korak za vraćanje izvornog izgleda električne utičnice. Započnite brisanjem plastične ladice suhom krpom, uvjerite se da je potpuno čista. Kao što je ranije spomenuto, korištenje vode je strogo zabranjeno. Što to implicira? Stoga nije moguće koristiti vlažnu spužvu za temeljito čišćenje.

  • Unatoč tome, korištenje alkohola za čišćenje nije preporučljivo. Ispravna tehnika kojom se to postiže uključuje korištenje meke, čiste i potpuno suhe krpe. Lagano klizite krpom preko površine ladice. Ovom metodom učinkovito ćete ukloniti sve ostatke prašine i dlake kućnih ljubimaca. Obično je ovaj stupanj čišćenja prikladan za brisanje mrlja i mogućih otisaka prstiju.
Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here