• Andreana Čekić transformirala je svoj izgled, skinula kilograme i usavršila figuru. Pjevačica, koja je dugo slovila za atraktivnu ženu, očito se u posljednje vrijeme jako posvetila svom fizičkom izgledu, zbog čega mnogi tvrde da sada djeluje gotovo neprepoznatljivo. Nakon što je smršavjela 15 kilograma, Andreana Čekić nedavno je sve zapanjila svojim nevjerojatnim fotografijama.

Zanimalo je kako je Andreana Čekić uspjela izgubiti kilograme i dijetu koje je držala. Poznata pjevačica otkrila je da se nije držala stroge dijete kako bi postigla svoju idealnu figuru, što navodi na pretpostavku da je prakticirala razuman pristup – uravnoteženu prehranu i redovitu tjelovježbu.

“Ne držim stroge dijete, ali se trudim jesti pametno, a ne konzumirati sve što mi dođe. Izbacio sam kruh iz obroka i sada pijem pet-šest litara vode dnevno, što nije uvijek bio slučaj. Izgubila sam 13 kilograma i namjeravam smršati još kako bih smanjila stomak”, ispričala je pjevačica. Reakcije na njezinu transformaciju i dalje preplavljuju društvene mreže. Komentari kao što su: “Ovo nije ista osoba”, “Vidi koliko se promijenila u tako kratkom vremenu” i “Još uvijek si lijepa” samo su neki od primjera.


Jasno je da Andreana nikad nije djelovala spektakularnije, a njena nova frizura sigurno je doprinijela da se pjevačica osjeća predivno. Inače, folklorna umjetnica Andreana Čekić odrasla je u glavnom gradu Austrije, a prije više od deset godina preselila se u Beograd. Zbog profesionalnih obaveza, život u Srbiji bio joj je praktičan; međutim, na kraju je shvatila da joj više odgovara Beč.

  •  Odrasla u Srbiji, iz Beča sam otputovala u domovinu, gdje sam učestvovala u “Zvezdama Granda”. Kad sam odlučio ostati u Beogradu, sigurno nisam očekivao da će se to pretvoriti u jedanaestogodišnji boravak. tko zna U siječnju sam se odlučila vratiti i uspostaviti svoju bazu u Beču, smatrajući da je pravi trenutak za takav potez, ispričala je za domaće medije, a prenosi Story.

BONUS:

Nakapajte nekoliko šaka ulja od metvice i imajte na umu ovaj životni recept: to je ultimativni lijek za bolne noge, migrene i prehlade! Tisućama godina naši su se preci oslanjali na metvicu kao ljekovitu biljku, a ona ima značajnu ulogu u tradicionalnoj kineskoj medicini više od tri tisuće godina. Spoj mentol, koji se nalazi u metvici, poznat je po svojim antiseptičkim, protuupalnim i rashlađujućim učincima.

Utjecaj na fizičko zdravlje i opću dobrobit: Stimulira imunološki sustav i posjeduje antiseptička i antibiotska svojstva koja jačaju zdravlje.

Ublažava bolove, osobito u glavi i zglobovima, dok također osvježava dah za trajan osjećaj čistoće. Pomaže kod probavnih problema: Ulje paprene metvice može ublažiti nadutost i grčeve u želucu, poboljšati probavu i ubrzati metabolizam.
Poboljšava oralnu čistoću: korištenje vode s nekoliko kapi ulja paprene metvice za ispiranje može poboljšati oralnu higijenu i potaknuti svjež dah. Ublažava probleme s kožom: lokalna primjena ulja paprene metvice može pomoći u rješavanju stanja kože poput akni i suhih ekcema.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here