Glumac Lazar Ristovski već je neko vrijeme u vezi s 39 godina mlađom kolegicom Anicom Lazić. Nakon razvoda od Danice Ristovski, upustio se u novu romansu koja nerijetko izaziva kritike zbog velike razlike u godinama.

Prateći scenarij, Lazar je iz ekipe “Tima snova” izbacio bivšu suprugu Danicu i za nastavak uveo 40 godina mlađu Anicu; njih dvoje su nedavno viđeni zajedno u seriji. U dubini šume Anica se suočila s Lazarom rekavši: “Ti si divlja svinja, a ova šuma je tvoj dom, zato te ostavljam da tražiš travu i žir”, primijetila je. Nakon 42 godine braka Lazar se razveo od Danice Ristovski i sada je u vezi s Anicom koja je od njega mlađa 39 godina.

– Smatramo da je ova tema teška, a senzacionalizacija u tabloidima bila bi neumjesna. Ako smijem dodati, mi smo još uvijek dvoje izuzetnih i istaknutih umjetnika koji su došli do kraja zajedničkog puta. Nakon službenog razvoda nastavit ćemo svatko svojim putevima koji će se sigurno još jednom ukrstiti i spojiti, ali na drugačiji način. Razlog našeg razdvajanja nije drugi muškarac ili žena; umjesto toga, jednostavno smo iscrpili energiju koja nas je prije spajala.


Glumac je u intervjuu za “Gloriju” spomenuo da nas je pridržavanje tradicionalnih vrijednosti moglo držati ujedinjenima da nešto pokažemo – iako nisam siguran što je to – nedvojbeno je zdraviji i pošteniji izbor za nas. Odnedavno se gledamo očima u kojima nema strasti, uzbuđenja i ljubavi koji su nas održavali više od četrdeset godina, dodajući da ova odluka nije bila nimalo jednostavna.

– Bez sumnje, predstavlja izazov. Ipak, životna energija zahtijeva i poštovanje i pažljivo promatranje kako bi se spriječile bolesti. Ova energija mora održavati svoj prirodni tok; svaki prekid ili nasilni prekid tog toka može rezultirati nesretnim posljedicama i ishodima. Mi smo dva dostojanstvena bića, zbog čega naše razdvajanje nosi osjećaj časti. Iako mnogi ljudi prolaze kroz razvod, ja sam mislio da je to okrutno i nepravedno.

Nije li bolje da dvije osobe koje su izgubile strast za zajedničkim životom prekinu to poglavlje i krenu svojim životnijim i zdravijim životom? Iako bi zajednički život nekoliko mjeseci mogao djelovati katastrofalno, to ne uništava dom koji smo gradili godinama. Naša djeca će i dalje posjećivati ​​taj dom, kao i mi. Taj dom će uvijek biti otvoren za sve nas – naveo je Lazar Ristovski.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here