• Rođendani Atine i Nike Tošić imaju neizmjerno značenje za cijelu obitelj.Atina i Nika Tošić, kćeri Jelene Karleuše i Duška Tošića, dijele isti rođendan, jedna danas slavi šesnaesti, a druga petnaesti, što ovaj datum čini značajnim za cijelu obitelj.

Rođendan Atine i Nike Tošić značajan je jer Jelena i Duško imaju dosljedan cilj da svoje kćerke odgajaju bez stresa i briga, a da ih uvelike ne upoznaju sa svijetom javnih medija i zabave.

Majka Jelena neizmjerno je ponosna na svoje obje kćeri, unatoč njihovim velikim razlikama. Nika, koja danas slavi 15. rođendan, postala je prava mega zvijezda na TikToku, dok je njezina starija sestra Atina, koja puni 16 godina, utjelovila mladu damu izvanrednog stila i stava.

Naravno, čestitke su u tom razdoblju bile brojne, no jedna se posebno istaknula i zadivila sve njihove simpatizere. Jedna od najsrdačnijih poruka stigla je od tate Duška koji je na Instagramu podijelio njihove fotografije uz natpis “Sretan rođendan!

S obzirom na njegovu duboku naklonost prema Atini i Niki, koje viđa svakodnevno tijekom boravka u Srbiji, nije ni čudo što je među prvima čestitao; no mnoge zanima kako će Duškove i Jelenine kćeri ove godine obilježiti ovu značajnu prigodu.

Svake godine rođendani Atine i Nike Tošić proslavljaju se na jedinstven način, a ove godine se njihova mama Jelena posebno potrudila da obraduje svoje ćerke odvevši ih u pariški Diznilend. Na svom je Instagramu podijelila kolekciju fotografija i video s natpisom: Poljupci iz Pariza. Pop diva u objavi napominje da ovaj dan obilježava rođenje njezino dvoje djece.

  • Jelena je dvije godine prije odlučila prirediti jedinstvenu zabavu za svoje kćeri umjesto uobičajene velike proslave na koju su dolazili prijatelji i razne poznate osobe sa svojom djecom.Pjevačica i njene kćerke otputovale su u Beč u šoping, u kojem su se Atina i Nika dopale, kao i svim ostalim tinejdžerkama. U međuvremenu, prošle godine Karleuša i Tošić odlučili su ostaviti po strani nesuglasice kako bi obradovali svoje kćerke. Rođendan Atine i Nike Tošić proslavili su velikom zabavom koju su priredili za tu priliku.
Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here