• Obiteljska drama u kojoj su središnji likovi Miroslav Ilić i Mirjana Antonović, au čijem je središtu radnja njihov nepriznati sin Devin, došla je do kraja. Naime, Viši sud u Beogradu utvrdio je da su Miroslav i Devin zaista otac i sin. Nadalje, u razgovoru za domaće medije Mirjana je otkrila da je pjevačica upoznala njezina sina. Miroslav i Devin susreli su se u mladosti Antonovića, a tom prilikom mu je pjevačica uručila poklon.

Susret Miroslava i Devina budi snažne emocije vezane uz sjećanja. Mirjana je ispričala kako je tijekom njezinih čestih boravaka u sestrinom stanu u Beogradu, Miroslav dolazio i u posjetu. Vrijeme bi provodio igrajući se s Devinom, kojeg je posljednji put vidio kada je dječak imao samo 18 mjeseci.

Sjećam se da sam bio u “Interkontinentalu” kada je on došao. Igrao se s djetetom, a zatim mu poklonio zlatni lančić. Svaki put kad bi ga spustio i krenuo prema vratima, mali bi počeo plakati i plakati…Prema njezinim riječima, tri puta je otišao da ga uzme, kao da je osjećao da bi se njihovi putevi mogli razići.

Devin je i sam potvrdio njezine izjave odgovarajući na pitanje ima li ikakva sjećanja na oca. Zlatni lanac s križićem koji sam dobio kad sam imao samo 18 mjeseci i nastavljam ga nositi.Tek kad je Devin sazrio, otkrio je da ima talenta za pjevanje; zatim je posegnuo za ocem, a njihova je rasprava bila mirna. Čak su planirali i da se sretnu, ali do toga, nažalost, nije došlo.

  • Ubrzo nakon što sam saznao istinu, obratio sam se Miroslavu i rekao mu: “Je li ovo Miroslav Ilić? Ovo je Devin, vaš sin iz Amerike za kojeg ste mislili da je izgubljen.” Nakon trenutka šutnje, odgovorio je: “Sretan sam što čujem da ste živi i da ste dobro.” Razgovarali smo o nizu tema, uključujući i nogomet. Nakon toga smo se još nekoliko puta povezivali i odlučili dogovoriti susret u Beogradu.Devin je ranije spomenuo da je kupio kartu, ali nažalost, tjedan dana prije puta, Miroslav je nazvao da otkaže sastanak.
Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here