• Fascinacija javnosti vezom Lepe Brene i Aleksandre Prijović ne prestaje. Nakon što je Brena u dva navrata gostovala na Prijinim koncertima, počelo se nagađati o potencijalnom razlazu između nje i njezine mlađe kolegice, koja je ujedno i šogorica njezina supruga. Na upit novinara: “Pokušava li poznata pjevačica oboriti Prijin rekord u glavnom gradu Hrvatske?

  • “Aleksandra je možda zvijezda u usponu, ali nas je još nekolicina koji nastavljamo podučavati”, kratko je odgovorila Brena.U središtu intervjua bila je veza Aleksandre Prijović i Lepe Brene, koja je postala glavna tema rasprave, a mnogi su povjerovali da se njihova veza pokvarila.

  • Ipak, da to nikako nije tako i da Aleksandra izuzetno poštuje svoju stariju kolegicu i ženu koja je odgojila njenog supruga, pokazala je sinoćnjim koncertom Nikosa Vertisa, na kojem je kao gošća bila i Brena.Aleksandra i Filip proslavili su Brenin nastup i još jednom pokazali svima da je obitelj Živojinović u potpunom skladu.

  • BONUS:

Možda ste osjetili neugodnost kada ste otkrili da su, unatoč opsežnom pranju u perilici rublja, manšete i ovratnik vaše košulje i dalje zamrljani. Iako ovaj problem može biti prilično neugodan, na sreću postoje jednostavne metode za uklanjanje ovih upornih tragova. Dok pripremamo košulje za pranje, važno je imati na umu da ovratnici i manšete imaju tendenciju nakupljanja više masnoće zbog pojačane proizvodnje ulja i znoja s kože oko vrata.

Zbog toga su određena područja košulja sklona upornim mrljama koje je teško ukloniti. Kako biste spriječili pojavu ovih mrlja, savjetuje se pranje košulja na temperaturi od najmanje 60 stupnjeva. Ipak, neophodna je prethodna priprema prije stavljanja u perilicu rublja. Korisna tehnika za pripremu košulja za pranje uključuje miješanje 3 decilitra tople vode s čepom tekućeg deterdženta za rublje.


Ova metoda učinkovito uklanja masnoću i prljavštinu koja se nakuplja na ovratniku i manšetama. Nakon što je smjesa pripremljena, četkom sa srednje tvrdim vlaknima umočite u otopinu i nježno izribajte ovratnik i manšete. Pazite da ne oštetite tkaninu jer previše trenja može oštetiti materijal. Nakon temeljitog čišćenja ovih dijelova, stavite košulju u perilicu rublja.

Pridržavajući se ove metode, košulja će izgledati svježe i novo, jer će i masnoća i prljavština biti eliminirani. Što se tiče njege perjanica, važno je napomenuti da, kao i košulje, ove jakne mogu izgubiti svoju debljinu nakon pranja, uzrokujući nelagodu tijekom nošenja. Perje unutar jakne često se skuplja, što dovodi do neprivlačnog izgleda i smanjuje učinkovitost izolacije.

Srećom, postoji jednostavno rješenje za rješavanje ovog problema.
Ako nakon pranja primijetite grudice u perju, možete ih pažljivo razdvojiti prstima. Ovom zadatku pristupite nježno, slično kao što biste rastavili male komadiće vate, osiguravajući da je perje ravnomjerno raspoređeno po jakni. Ako imate pristup sušilici rublja, stavljanje jakne unutra može pomoći u vraćanju perja u njihov izvorni oblik.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here