• Ljubavni život Rade Manojlović već je neko vrijeme predmet interesovanja javnosti. Nakon medijskih napisa koji su sugerirali da je u vezi sa svojim oženjenim vozačem, pjevačica je odlučila šutjeti dulje vrijeme. No, kada se konačno pozabavila situacijom, opovrgla je tvrdnje o bračnom statusu svog partnera i izjavila da je u sretnoj vezi te izrazila namjeru da se uda.

Tijekom nedavnog gostovanja u “Amidži Showu”, dečko Rade Manojlović postao je ključna tema uz njen album, a ona je ovaj put odlučila da progovori iskreno. “Neću otkriti istinu o tome, ali razmislite samo o tome kako bi njegova žena mogla reagirati da je sa mnom. Možda je oženjen – rekla je Rada i dodala.

– Naš odnos je poslovni odnos. Možda je njegova vožnja ono što mi je zarobilo srce. Ovo je čovjek kojem je stalo do mene, kao što čovjek može razviti osjećaje prema snimatelju koji bilježi tvoje trenutke – zaključila je svoju priču.

BONUS:
Spajanje komponenti: Kada se voda sa sjemenkama lana ohladi, u smjesu umiješajte naribani krumpir i crveni luk. Pobrinite se da su svi sastojci temeljito izmiješani dok se ne postigne konzistentna tekstura. Ako se smjesa čini previše tekućom, nježno je pritisnite kako biste stvorili gustu pastu, što olakšava njezino nanošenje za premaz. Nanošenje premaza na prste ruku i nogu: U slučaju da osjećate nelagodu u prstima ruku ili nogu ili imate problema s petama, smjesu nanesite izravno na zahvaćeno područje.

Jednostavna tehnika je stavljanje smjese u stare rukavice ili čarape, dopuštajući im da se nose na problematičnom području. Kako biste spriječili curenje, možda biste trebali omotati rukavice ili čarape plastičnom vrećicom. Za nelagodu u opsežnijim dijelovima tijela kao što su leđa, kralježnica, kukovi ili koljena, preporučuje se pridržavati se sljedećih koraka: Započnite tako da uzmete čisti komad gaze i nanesete smjesu na njega.

  • Zatim nanesite gazu s mješavinom izravno na bolno područje. Upotrijebite zavoj da ga pričvrstite, pazeći da nije pretjerano stegnut kako bi omogućio normalnu cirkulaciju krvi. Cilj je zadržati položaj gaze tijekom cijele noći, a istovremeno omogućiti nesmetan protok krvi. Trajanje djelovanja: Oblog treba stajati na oboljelom mjestu preko noći dok se tijelo oporavlja.

    Ujutro nakon skidanja zavoja smjesu bacite i toplom vodom očistite mjesto na kojem je zavoj stavljen. Ovaj prirodni lijek, koji je predložio Ernst Gunther, može učinkovito ublažiti bolove i upale u kostima i zglobovima. Umirujuća mješavina krumpira, crvenog luka i sjemenki lana djeluje na upaljene regije, a budući da se sastoji od prirodnih sastojaka, ovaj je recept obično siguran za većinu ljudi.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here