• Nakon završetka dugogodišnjeg prijateljstva, Ceca Ražnatović i Mira Škorić suzdržale su se od javnih prijepora.Obje osobe nisu bile voljne obratiti se medijima po tom pitanju, a čini se da je javnost prihvatila objašnjenje da su jednostavno odlučili otići.

Naravno, medijima ili njihovim pristašama to je bilo nedovoljno, ali je sve do nedavno ostalo prešućeno.Kako je Ceca uz Maju Berović izvela duet “Ne računaj na mene”, tenzije su se rasplamsale, ali se čini da bivši prijatelj folk zvijezde nije imao zle volje prema njoj.

Prepirke između nje i Maje prenijele su se u medijima, no Mira je tome brzo stala na kraj jer želi održavati pozitivne odnose s kolegama.Ona nije sebična; ona često izvodi pjesme drugih izvođača i često je dopustila drugima da preuzmu njezine pjesme, čak je izjavila da osjeća da je zbog toga izgubila neke prilike.

Mira je otkrila da je imala priliku snimiti Cecinu “Kukavicu” uz još nekoliko pjesama koje su kasnije izvodili različiti izvođači. Nije izrazila žaljenje što je nije snimila, jer je Ceca napravila fantastično izvođenje. Mira danas često izvodi “Kukavicu”, a publika je obožava, ističući da je kvaliteta uvijek prepoznata i nagrađena.

Posebno sam oduševljen što se vraćaju klasične pjesme, posebno drage pjesme Zorice Brunclik, Snežane Đurišić, Ane Bekute i drugih.

  • Iskreno govoreći, često se uhvatim kako pjevam pjesme Cece i Zorice. Tijekom nastupa rado pjevam djela svojih kolega umjetnika; Nisam tip koji promovira samo svoju glazbu. Cijenim da publika cijeni kvalitetu i sklona je zanemariti prolazne hitove, zaključila je prije nekog vremena.

BONUS:
Gotovo svaki dan provodimo temeljito čišćenje svojih domova, pedantno ribajući i dezinficirajući sve vidljive površine, od televizora do pećnice, pa čak i radijatora. Ipak, često zanemarujemo najveću površinu od svih: zidove. Bez obzira na boju koja se koristi, zidovi će s godinama neizbježno dobiti sivkastu nijansu, a mogu čak poprimiti i žućkastu nijansu ako se puši u zatvorenom prostoru.

Prije nego što kupite kantu boje i osnovni alat za osvježenje prostora, razmislite o temeljitom čišćenju sa samo tri svakodnevna predmeta koja vjerojatno imate u kuhinji. U zdjeli pomiješajte vodu, sodu bikarbonu i znatnu količinu dezinficijensa.

U tu smjesu uronite valjak koji se koristi za žbukanje zidova i njome premažite cijelu površinu. Ovaj postupak možete ponoviti ako je potrebno. Zidovi ne samo da će djelovati osvježeno već će i ugodno mirisati, a kako tvrde kreatori ovog DIY rješenja, ono učinkovito uklanja mrlje od dječjih bojica i flomastera. (Espresso/Krstarenje)

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here