Moramo da kazemo kako jhe Veljko postavio na svojim društvenim mrežama jednu sliku kako Bogdanu ljubi u stomak, i drugu sliku svoje supruge i napisao kako mu je lijepa žena. Naime, ovo je zapravo bio jedan lažni profil. Neko je napravio profil kako bi napakostio ovoj porodici i uništio njihov mir. 

Kako smo imali prilike da vidimo on je napisao da je Bogdana trudna i svi su se zabrinuli, jer znamo da ona ne smije jedno vrijeme više da nosi i da bude trudna zbog svog zdravlja, ljudi su pisali kako je on majmun koji ne zna da sacuva ženu, a taj profil je namjerno bahato napisao kako je on nju doveo da rađa srpske sinove, i da širi lozu.

Kako kaže veljko ovo nije prvi put da ga neko želi predstaviti takvog, ali njima to ne smeta. Bogdana zna kakvog čovjeka je izabrala i za koga se udala.

BONUS:

Kakvo nevjerojatno postignuće! Možda ste se susreli s frustrirajućim ishodom perilice rublja koja nije dobro očistila vašu odjeću, ostavljajući je s neugodnim mirisom umjesto osvježavajućim mirisom. Postoje slučajevi kada se rublje ne može učinkovito očistiti, što dovodi do nepoželjnog mirisa.

Kada dođe do ove situacije, pametno je procijeniti funkcionalnost grijača; ako se čini da stroj radi ispravno, moglo bi biti korisno istražiti druge moguće razloge problema. Osim mogućnosti kvara stroja, problemu mogu pridonijeti i greške u postupku pranja. Često ponašanje uočeno kod mnogih pojedinaca, osobito žena, jest sklonost korištenju prekomjernih količina deterdženta ili omekšivača tijekom pranja.

  • Nažalost, stroj ima poteškoća u uklanjanju ovih viška tvari, što dovodi do njihovog nakupljanja unutar tkanine. Posljedično, umjesto da proizvodi čisti miris, konačni rezultat često se čini zaprljan. Uzmite u obzir vrstu rublja koje perete i je li materijal prikladan za korištenje omekšivača. Nisu sve tkanine, osobito one sintetičke, kompatibilne s omekšivačem jer se on može pokazati neučinkovitim i čak može uzrokovati štetu.

    Proizvođači trapera imaju jasan stav u pogledu omekšivača: ne smije se nanositi na traper. Razlog tome je što omekšivač dovodi do rastezanja tkanine i ubrzava blijeđenje boje. Odlučite li zanemariti ovaj savjet, predlaže se da svoje traperice perete svaka 2 do 6 mjeseci, ovisno o učestalosti nošenja i posebnim karakteristikama vašeg tijela.

    Nakupljanje prljavštine u perilici rublja može rezultirati neugodnim mirisom u vašem rublju i stvaranjem bijelih mrlja na vašoj odjeći. Kako biste izbjegli ovaj problem, pridržavajte se nekoliko jednostavnih savjeta za održavanje. Ne zaboravite uvijek izvaditi rublje iz perilice odmah nakon svakog ciklusa pranja. Osim toga, pažljivo očistite brtvu na vratima, uklanjajući sve ostatke deterdženta, nakon svakog ciklusa pranja.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here