• Ceca Ražnatović, folk diva, uporno je nudila svoju pomoć drugima, ali nikada o tome nije javno govorila. Ipak, njezini prijatelji, s kojima se suočavala s izazovima, koriste svaku priliku da istaknu golemost njezine velikodušnosti.

Pjevačice poput Slađe Alegro i Ivane Selakov među onima su čije je karijere značajno oblikovao velikan folka. Ovakav stav potvrdila je i druga prijateljica Cece Ražnatović. Prijatelji Cece Ražnatović otvoreno priznaju značajnu podršku koju im je pružala. Nažalost, neki od njezinih prijatelja susreli su se sa životno opasnim borbama u kojima je njezina pomoć bila ograničena, no ona je dala sve od sebe da bude uz njih.

Marina Tucaković, poznata kantautorica koja je s Ražnatovićem bila duboko povezana, svojedobno je spomenula kako joj je folk diva pružila ključnu pomoć tijekom njezinih borbi, bila joj je najjači izvor moralne potpore, a čak je u njezino ime kontaktirala i liječnike.Mira Škorić našla se u sličnoj situaciji koja se uspješno borila s teškom bolešću.

Manje poznata je činjenica da se Cecina bivša frizerka Svetlana Bubanja Bucka također borila s rakom dojke, a pjevačica joj se obratila upravo u najizazovnijim trenucima.

– Godine 2005., dok sam bila na turneji s Cecom, prvo mi je pronađen tumor na dojci. Na tom koncertu bila je i Mira Škorić koja je poput Cece pružila značajnu podršku oko operacije. Mira je sredila svog doktora i posvetila se tome da mi pomogne koliko god može – izjavila je ranije Bucka, koja se sa surovom bolešću još jednom suočila 2012. godine, kada joj je pomoć ponovo ponudila Ceca.

  • Slađa Alegro srela je Cecu na jednom od svojih nastupa.Slađa Alegro ispričala je uspomenu iz djetinjstva kada ju je netko pozvao da pjeva na proslavi. U početku je zamišljala da će se sve odvijati drugačije, zamišljajući nekoga poput Cece kao suzdržanijeg. No ubrzo je shvatila važnost događaja. Cece je stigla savršeno odjevena, prišla stolu, prva pružila ruku i izgovorila rečenicu koja će zauvijek ostati u Alegru: “Konačno sam upoznala svoju omiljenu pjevačicu.” Taj trenutak za nju je poslužio kao uskličnik za mnoga njihova buduća druženja
Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here