• Pratitelje je zapalilo sjećanje na Anastaziju Gudelj. Anastasija Gudelj, sada odvojena od obitelji i koja vodi miran, povučen život sa svojim mužem fudlarom, koristi svaku priliku da se prisjeti ljepote prošlosti. Sjećanje koje je podijelila odjeknulo je među svim njezinim pratiteljima jer su na fotografiji članovi njezine uže obitelji s kojima i dan danas održava pozitivne odnose.

Sjećanje Anastasije Gudelj ističe važnost obitelji prije svega. Odmalena je shvatila da je čarolija njihove veze s vremenom samo ojačala. Sa zajedničkim iskustvima, majka Ceca, njen brat Veljko, teta Lidija i Helena Ocokoljić čine jednu od najpoznatijih i složnijih obitelji.

Nakon mnogo godina, danas, kada svatko ima svoje jedinstvene priče, najvažnije je čuvati uspomene i pozitivne osjećaje u svom srcu, omogućujući vam da ih se prisjećate s osmijehom gledajući fotografije. I dok mnogi primjećuju da se Veljko nije promijenio, šteta je što se Tasa ne vidi na slici brojnih pojedinaca. Ova će fotografija zauvijek služiti kao podsjetnik da dva srca i danas kucaju istom ljubavlju.

Prije nekoliko mjeseci simpatična Tasa na Instagramu je objavila sliku na kojoj su njen suprug i svekar Nebojša Gudelj, koji je poznat kao nogometaš i trener.Anastasija Gudelj se sjeća i druge obitelji, posebno napominjući da ih je snimila kako sjede i zadubljeni u svoje telefone, uz kratak opis.Sin često zrcali svog oca.

Više od godinu dana šuškalo se o zategnutim odnosima između Anastasije i njezine svekrve Olivere. Pjevačino nevoljkost da se pozabavi situacijom samo je potaknula sve veće sumnje u neslogu. Ipak, Nemanja je opovrgao sve tvrdnje o sukobu podijelivši fotografiju na kojoj su Anastasija, Olivera i njegova sestra Vanja.

Moramo da kazemo kako se kako  isami vidite ona potpuno povukla iz medija, njoj sve to ne treba, pomalo je aktivna na svojim drustvenim mrezaam jer ne moze nestati zbog svog posla, savjetovala je pretpostavljaju svi i majka Ceca koja je godinama na estradi.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here