• Sinovi Veljka Ražnatovića kreću u vrtić, a ovo je vrtić koji je njihova obitelj odabrala za njih…Mladi Krstan Ražnatović u travnju je proslavio prvi rođendan, a njegovi roditelji sada su donijeli odluku da je vrijeme da krene u vrtić.
Septembar je tako počeo za njega i brata Željka, jer je njihov ponosni otac podijelio prve fotografije svog mlađeg sina snimljene prvog dana u vrtiću.Dok Bogdana uz pomoć majke Danijele čuva njihovog tromjesečnog sinčića Isaiju, roditelji su se složili da je pravi trenutak da Krstan uz brata krene u vrtić.

U dvorištu vrtića šarmantni dječak revno je pozirao, gdje je njegov stariji brat već učenik. Krstan se divi Željku na sve načine i uz njega sudjeluje na nogometnim treninzima, pa mu polazak u vrtić nije bio razlog za strepnju. Međutim, on žudi za danom kada će moći pohađati školu baš kao i njegov brat.

Veljko i Bogdana otvoreno su izrazili osjećaje dok se za njihovog srednjeg sina otvara novo značajno poglavlje, a slike koje je Veljko objavio na svom Instagramu izazvale su bujicu komentara.

Slično Željku, i Krstanovi roditelji odlučili su se za državni vrtić u Titelu, na povoljnoj lokaciji blizu njihove obiteljske kuće. Njihovo odrastanje preslikava odgoj ostale djece, ispunjavajući posebnu želju svog oca Veljka.

BONUS:
Štetočine poznate kao smrdibube mogu se naizgled pojaviti niotkuda i smetati svima. Često ih privlači vrtno povrće, lako ih je uočiti na tim područjima. Danas istražujemo učinkovite metode za uklanjanje ovih smetnji.

Smrdibube često napadaju naše domove tijekom cijele godine, ciljajući kako na kuće i stanove, tako i na vrtove, gdje mogu oštetiti povrće. Srećom, postoji nekoliko prirodnih načina za njihovo uklanjanje.

Kako bi uklonili neželjene nametnike u svojim vrtovima, vrtlari često koriste različite tehnike, uključujući primjenu mješavine vode i sode bikarbone na svoje biljke. Ova posebna metoda pokazala se učinkovitom u borbi protiv smrdibuba, koje su dobro poznate po tome što uzrokuju znatnu štetu vrtnoj vegetaciji.

Soda bikarbona, budući da je prirodna tvar, sigurna je za biljke i pomaže u održavanju cvjetanja vrta bez štetočina. Vrtlari često koriste jake arome češnjaka i metvice kao učinkovitu metodu za odvraćanje smrdibuba.

Vjeruje se da su jaki mirisi koje ispuštaju ove biljke nepodnošljivi za smrdibube, zbog čega je mudro postaviti ih blizu ulaza poput prozora i ulaznih vrata kako bi odvratili ove dosadne insekte od infiltracije u kuću. Srećom, češnjak i metvica lako su dostupni i mogu se koristiti u različitim oblicima, uključujući svježe biljke, ulja ili ekstrakte.Eterično ulje paprene metvice predstavlja još jedan ohrabrujući pristup koji bi se mogao pokazati još učinkovitijim. Pomiješanjem nekoliko kapi ovog ulja s vodom može se napraviti otopina koja olakšava prskanje po prozorima, vratima i balkonskim ulazima.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here