• U Sevilli, gdje trenutno igra Nemanja Gudelj, Anastasija Ražnatović i Nemanja stvorili su obiteljsko utočište. Ova prekrasna luksuzna vila, zajedno s bazenom, služi kao prekrasan dom za par, na veliko zadovoljstvo cijele Nemanjine obitelji.

O plaći Nemanje Gudelja domaća javnost ostaje samo razmišljati, tim više što nogometaš brine da svojoj obitelji osigurava samo najbolje. Naime, portal “Capology” otkriva precizne tjedne zarade Nemanje. Izvješća pokazuju da na njegov račun svaki tjedan sjedne depozit od 78.846 eura.

Gudelj je napredovao kroz cijelu nogometnu akademiju NAC Breda, a od 2009. godine član je momčadi Brede do 19 godina koja se natječe u drugoj ligi nizozemskog nogometa. Sljedeće sezone prelazi u prvu momčad.

  • Nemanjina puna podrška. Nakon što je odlučio otići iz Ajaxa i nastaviti svoje nogometno putovanje u Kini, preokrenuo je svoj smjer, dovodeći do sve značajnijih postignuća. Trenutačno briljira u španjolskoj Sevilli, a zastupa i našu seniorsku reprezentaciju.
    Nemanja je ovih dana u Njemačkoj gdje s našom reprezentacijom nastupa na Europskom nogometnom prvenstvu, a iz publike ga bodre supruga, obitelj i svekar Ceca.

  • BONUS!
    U današnjem svijetu, gdje troškovi rastu, a dostupnost domaće, visokokvalitetne hrane je sve manja, razumijevanje uzgoja biljaka postaje sve vrijednije. Čak i za one koji jednostavno traže ukrasne biljke za svoj dom, stjecanje nekih vještina u ovom području može biti korisno. Uzbuđeni smo što danas s vama možemo podijeliti neke korisne savjete.Uzgoj biljaka može biti zahtjevan zadatak koji zahtijeva i vrijeme i pažljivu njegu. Na Balkanu gotovo svako kućanstvo ima ukrasne biljke, a danas donosimo nekoliko savjeta kako potaknuti njihov rast i cvjetanje.

Ova kreativna metoda jamči da će vaše biljke dobiti vitalne hranjive tvari potrebne za bujanje i obilno cvjetanje. Portal Gatitul nudi korisne savjete za izradu jeftinog i lako dostupnog domaćeg gnojiva prilagođenog posebno za cvijeće. Za ovo DIY rješenje potreban je samo jedan sastojak koji se obično nalazi u domovima i koji je lako dostupan na lokalnim tržnicama.

Primarni fokus rasprave vrti se oko specifičnog povrća poznatog kao cikla. Nadalje, posvećeni smo korištenju vode bez klora i drugih aditiva. Postupak korištenja ove šarene mješavine je nevjerojatno jednostavan. Započnite miješanjem cikle s vodom bez klora u blenderu i miksajte dok tekstura ne bude fino usitnjena.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here