Sanja Maletić Folker (52) u lipnju ove godine na svijet je poželjela kćer Vanju koja ju je danas krstila.Maletić je na svom Instagramu podijelila dirljivu objavu s fotografijom svoje kćeri u narodnoj nošnji koju je popratila dirljivim riječima.

U hramu Pokrova Presvete Bogorodice na Zvezdari 1. septembra 2024. proslavili smo krštenje naše ćerke Vanje Stefanović. Obred je vodio Dragan Predić, koji je izvana krstio protojreja-stavrofora, a predvodio je kum B. Ostojić. “Hvala Bogu na ovoj neizmjernoj radosti”, rekla je Sanja koja je prigrlila majčinstvo u šestom desetljeću.

Maletić je u više navrata javno obrađivala teme poput trudnoće, izvantjelesne oplodnje i izazove rađanja djece.Sve dok udahnem i dok postoji ikakva mogućnost od Boga i prirode, prisutan sam i neću se predati. Ne mogu posvojiti dijete zbog svoje dobi 1973.; pojedincima u mojoj životnoj dobi obično nije dopušteno usvajanje.

Svatko se suočava sa svojim borbama ispunjenim brojnim neuspjesima; da sam postigao uspjeh, dosad bih to emitirao s krovova. Kad je netko pred očima javnosti, nema prilike utonuti u samosažaljenje ili žaliti za trenutnim okolnostima. Osoba si ne može priuštiti luksuz suza ili bolesti nakon povratka kući iz bolnice; umjesto toga, moraju žurno gurati naprijed i ispunjavati druge odgovornosti, druge obveze, kako je ranije rekao Maletić.

BONUS:
Na kraju, ne postoje granice u tome što možete odabrati za nositi; to u konačnici ovisi o vašem osobnom stilu i načinu na koji ga odlučite izraziti.

  1. Mit

    Šljokice nisu rezervirane samo za žene. Uživanje u blještavilu i glamuru u životu trebalo bi se proširiti i dalje od mladosti. Svatko, bez obzira na godine, može uklopiti ove elemente dok odiše sofisticiranošću i glamurom. Tajna je u odabiru odgovarajućih komada. Kada je riječ o odjeći, odlučite se za upečatljiv predmet koji ima elegantnu, suvremenu siluetu—nešto što doista utjelovljuje ženstvenost.

    Opsežna zbirka nakita je ključna. Coco Chanel jezgrovito je opisala ovu ideju svojim savjetom: “Prije nego što izađete iz kuće, pogledajte se u ogledalo i skinite jedan modni modni modni modni modni modni modni dodatak.” Koncept minimalizma, ili manje je više, ostaje nepromijenjen kroz sva doba.

    Pravi stil, bez obzira na dob, trebao bi odražavati jednostavan izgled; pretjerani dodaci oduzimaju eleganciju. Samopouzdanje je ključno za postizanje tog stila bez napora.

  2. Mit 

    Imati znatnu kolekciju nakita je ključno. Coco Chanel je to lijepo sažela svojim smjernicama: “Prije nego izađete iz kuće, pogledajte se u ogledalo i skinite jedan modni modni dodatak.” Ideja da je manje više ostaje istinita, bez obzira na dob.

    Autentičan stil, bez obzira na dob, trebao bi prenijeti izgled bez napora; višak dodataka narušava eleganciju. Samopouzdanje je ključno za postizanje tog stila bez napora. Posljedično, nošenje previše ukrasa može ukazivati, u najmanju ruku, na nedostatak samopouzdanja ili, u najgorem slučaju, na želju za pretjeranom kompenzacijom. U konačnici, ne uspijeva predstavljati vaše istinsko ja.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here