• Dok Jelena Karleuša i Duško Tošić vode brakorazvodnu parnicu, njihove kćerke Atina i Nika ostaju daleko od medijskih reflektora. Atina se prije dosta vremena udaljila s društvenih mreža, a stariju kćerku pop zvijezde i nogometaša naziremo samo preko fotografija na kojima su njen otac ili sestra.

S druge strane, Nika Tošić svrstava se među najomiljenije tinejdžere na TikToku i Instagramu, gdje nerijetko uveseljava svoje pratitelje i svojim sadržajem unosi radost u njihov dan.Nika je i ovoga puta u pratnji oca Duška i sestre Atine otputovala u Španjolsku, gdje se obratila svojim obožavateljima sa stadiona u Barceloni.

Budući da i sama trenira nogomet, rado posjećuje utakmice i kao prava navijačica strastveno navija za momčad za koju navija.Nika je započela snimanjem svojih priprema za utakmicu, zatim je snimila ulaz na stadion koji je opisala kao “stroj”, a zatim i prostor za sjedenje u kojem se nalazila. Iako je predvidjela ishod, također se suočila sa značajnim razočaranjem.

“Stvarno sam sretna, ali… Mbappe me iznevjerio”, napisala je Nika i izrazila razočaranje što joj nije zabio gol. Potom je pojasnila da se samo šalila, a pritom nije skidala osmijeh s lica.

@frnotnikaJako sam SRECNA ali.. Mbappe je mene izdao 😔💔

♬ original sound – Nika

Osjećam se vrlo VESELO, ali… Mbappe me iznevjerio 😔💔

  • BONUS:
    Određeni simptomi mogu izgledati zagonetno i nepredvidivo. Iako se često pokažu kao manji problemi koji se rješavaju sami od sebe, ponekad mogu signalizirati ozbiljniju zdravstvenu zabrinutost. Danas ćemo otkriti značenje trnaca u rukama.Osjećaj sitnih uboda ili laganih uboda na koži je način na koji se manifestira trnci u prstima. Ovi trnci često nastaju zbog problema povezanih s cirkulacijom krvi u prstima ili ozljedama živaca koji se povezuju s šakom i prstima.

S druge strane, infekcije mogu dovesti do sličnih senzacija, poput nakupljanja gnoja u jastučićima prstiju, što rezultira boli pri kretanju ili zbog upalnih problema kao što je artritis. Osjećaj trnaca u prstima naziva se parestezija. Ovo stanje spada u područje neurologije, koje se bavi neuropatskim poremećajima uzrokovanim disfunkcijom koja proizlazi iz oštećenja inervacije perifernog živčanog sustava.

Prema Lepi & sretnoj, kada je mozak ozlijeđen ili oštećen živac, on ne može ispravno interpretirati signale s receptora, što dovodi do osjećaja trnjenja u rukama. Stručnjaci upozoravaju da kontinuirani osjećaj pečenja u rukama može signalizirati dva značajna zdravstvena problema: bolest štitnjače i povećani rizik od moždanog udara.

Osjećaj trnaca u prstima doživljava se kao mali ubodi nalik sitnim iglama. Ovo peckanje često se javlja kada primijetimo taj osjećaj u prstima. Obično je posljedica nedovoljnog protoka krvi u prste ili oštećenja živaca koji služe šaci i prstima.

Štoviše, na ovaj osjećaj peckanja mogu utjecati infekcije, upalna stanja ili već postojeće bolesti. Osjećaj u prstima je sličan oštrim ubodima brojnih igala. Često ovo peckanje može rezultirati dodatnim trncima u samim prstima. Tipično, ovo iskustvo proizlazi iz neadekvatnog protoka krvi u prstima ili oštećenja živaca koji pružaju osjet šaci i prstima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here